Van értelme lassú felszívódású fehérjét bevinni a szervezetbe buli előtt? (folyt. Lent)
óvszert vigyél inkább.
bár ha ilyen aggályaid vannak,mint ez a kérdés,akkor valszeg nem fog kelleni az sem.
ahhoz hogy nagyon izmot veszíts egy éjszaka alatt inkább az alábbi kéne:
- már a diétád végén van, minimális ch-n, ekkor talán számít
- átbulizod az éjszakát, nem alszol eleget másnap reggel mondván jó lesz az úgy mész a terembe keményen edzeni - na ilyenkor már sanszosabb, mert nem regenerálódál eleget, kortizol szint emelkedik a többit remélem nem kell magyarázni
- nagyobb az esélye hogy inkább hízol, persze képletesen az alkohol miatt,
a sovány túró egyébként jó lehet, ráadásul a benne lévő zsír semlegesíti az alkoholt, kevésbé fogsz berúgni , de én vinnék aminósavat bcaat és glutamint azt féltávnál meginnnám, esetleg fehérje csokiszeletet, akkor minden gond le van tudva
A bulitól függ az izomveszteség. Ha 3-4 órát tombolsz, az 3-4 óra aerob/kardió - edzettségedtől függ - egyhuzamban, ami már okozhat izomveszteséget. Körülbelül 0,00000001 centit :D Jó, úgysem tudjuk megmondani pontosan, de ez nem úgy működik,hogy "buli,edzés,munka,randi,vásárlás stb." Pulzusszám,napi kalóriabevitel,elegendő regenerálódási idő...így kell az aktivitásaidra tekinteni, a tested ennyit tud.
De a helyedben nem innék fehérjét, pénzkidobás. A szénhidrátos, zsíros ételek jobban oldják az alkoholt. Inkább a vízre figyelnék oda, a pia gyorsan dehidratál.
Én túrót nem ennék, az alkohol és a tejes dolgok nincsenek jó barátságban. :D
Óvszert valóban nem vittem, van barátnőm mivel ő nem jött így csajozás tabu, majd otthon lerendezem :D
Végül ittam fehérjét. Elég sokat ittunk ami nálam nem rendszeres így meg is ütött :D tudatosan sok vizet ittam buli közben. Egy darabig ilyen nem lesz úgy hogy szerintem megérte. A másnap viszont rosszul telik próbálom legyűrni a rizs csirke kombót a gyomromba több kevesebb sikerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!