Ha kezdő szintről szteroidoznék de nem érném el a naturál határaimat a kúra után megmaradna az izomtömeg, vagy a jó része?
A naturál határig meglehet tartani egy szteroiddal szerzett izomtömeget jó táplálkozással és edzéssel? Amennyiben nem, mekkora részét lehetne megtartani kb? A ne koxolj és a leszóló válaszokat nem kérem, még akkor sem ha ilyet akarna írni alapjáraton mindenki, meg van az oka, hogy nem naturál szeretnék lenni.
Ui: Amennyiben letörli valamelyik moderátor a kérdést ha kérhetem mutassa meg azt a piros figyelmeztető szöveget ami kérdés törlése után jelenik meg.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
"Nem. A kokszal felepitett izom sosem tartos. Hiaba kajalsz jol, hiaba (probalsz) edzeni ugyanugy, tuti, hogy lesz visszaeses kura utan, hiaba jo a levezetes."
Azt én is értem, hogy van visszaesés de a felszedett izom egy látható mértékű része csak megmaradna nem? Az eddigi válaszokból még nem egyértelmű, hogy minden vagy majdnem minden koxal felszedett izom elvész vagy csak mondjuk a fele veszik el annak ami feljött.
Nalam javareszt megmarad.
Nyaron voltam 3 honapot ures, kerekseg lement, erezettseg joval visszabb esett, tomeg nagyjabol maradt bar nyilvan nem voltam annyira izmos. Aztan ami lement visszajott lazan par het alatt kuraban. Most is ures vagyok 5 hete es nem vagyok kisebb, csak kevesbe kerek, bar most nem tudok edzeni serules miatt. Normalis visszaallitassal minimalizalhato a visszaeses. Sajat tapasztalataimrol beszelek.
"alapjáraton mindenki, meg van az oka, hogy nem naturál szeretnék lenni."
És mi az az ok, ami miatt nem jó naturálban edzeni számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!