Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőknek mennyire ajánlott a...

Kezdőknek mennyire ajánlott a kreatin monohidrát? Mit kell tudni róla?

Figyelt kérdés

22 éves srác vagyok,most kezdtem el az edzést és egyik haverom a kreatin monohidrátot ajánlotta mivel azt mondta hogyha normálisan szedem ahogy elő van írva sokkal látványosabbak,nagyobbak és szebb tónusúak lesznek az izmaim. Ez mennyire igaz? Érdemes szedni ezt a sejttérfogat növelőt van valami negatív hatása? Nem leszek tőle "puhányabb" kinézetű? Van valami káros hatása?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 22. 08:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hát sokan mondják,hogy ilyen jó meg olyan jó

valaki szerint meg lfszt nem ér

próbáld ki

2016. szept. 22. 08:24
 2/15 anonim válasza:
0%
Szerintem ne avval kezd az edzest, hogy elmesz 2x a kondiba es mar tömöd magadba a szarokat hanem miutan elerted a tested maximumat es ugy döntesz, hogy nagyobb kinezetű izmokra van szükseged akkor kezdj el szedni valamit, nem szednek izomnövelőket, egyik ismerősöm kreatinozott de eleg borzaszto lett a vegeredmeny, a kezmai igen megnagyobbodtak a teste meg hat ... mintha egy gilisztara raagadtak volna ket rambo kezet, hat ezt krealta magaból
2016. szept. 22. 08:25
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként egyáltalán nem vagyok vékony,testsúlyom pont jó! :)
2016. szept. 22. 08:27
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Jézusom mik vannak itt.. Kérdező, a kreatint bőven ráér szerintem 1 éves edzésmúlt után kipróbálni, de akkor sem történik tőle semmi extra. Nem csodaszer.
2016. szept. 22. 08:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Wtf válaszok ezek??? Kreatin annyiból áll h fáradtság szintet kitolja, kicsivel megdob erőben igy nagyobb súlyokkal tudsz edzeni, nyilván ha nincs meg a szükséges fehérje akkor nem ér semmit... Amugy a szervet maga is előállítja csak kis mennyiségben.
2016. szept. 22. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Tehát *a szervezet bocsi az elírásért.
2016. szept. 22. 08:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Segít több vizet juttatni az izomzatba, ami segíti a vér áramlását benne és ennek rohadt sok hasznos hatása van.
2016. szept. 22. 09:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz tőle, de én kezdőnek nem ajánlanám. Jobb előtte "megalapozni" az izmokat, ami minimum egy év.
2016. szept. 22. 10:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez is változó szerintem, hogy ki hogy reagál rá. Én kb. semmit nem tapasztalok. Az egyik fehérjében volt, attól egy picit vastagodott a felkarom, de csak átmeneti volt.
2016. szept. 22. 12:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát igen akik nem tudják mi ez az anyag és ettől várják a csodát ők nem csoda, ha "semmit nem tapasztalnak"...
2016. szept. 22. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!