Lapsúlyos kondigép 100 ezer forintig?
Én otthon edzek. Semmi más nem kell ,mint egy állvány, hozzá egy pad és tolódzkodó, húzódzkodó. Ja meg persze egy 180-200 centis kétkezes rúd és tárcsák. Lapsúlyos szarságokat ne erőltesd. Alapgyakorlatokra kell rámenni, fekvenyomás, evezés, vállból nyomás, guggolás, felhúzás, bicepsz, tricepsz gyakorlatok rúddal + tolódzkodás, húzódzkodás variációk.Ezekkel fogsz fejlődni, nem az ilyen tárogatás meg combfeszítős baromságoktól :D Hobbi edzéshez nincs szükség konditeremre se. Én például nem is edzenék ha minden nap el kéne másznom addig + átöltözni meg vissza haza :D Itthon berendeztem magamnak egy saját "termet". Kb 150 ezerben van de tényleg minden van ami szükséges. Először is kezd egy állvánnyal vagy egy erőkerettel ha van rá pénzed. Én 70-ért vettem akcióban erőkeretet ami papíron 350 kilóig terhelhető, elég masszív darab, de nyilván soha a büdös életbe nem fogok ilyen súlyokkal edzeni :D Ma voltam decathlonba és láttam egy ilyet:
Szerintem tökéletesen elég otthoni használatra. Annyi,hogy az erőkeretnél betudod állítani a biztonsági rudakat ,hogy bukásnál ne maradjon rajtad a súly, de igazából nélkülözhető ha okosan csinálod és abbahagyod mielőtt elmenne az összes erőd. Amazon, Ebay is a segítségedre lehet, mert ott is vannak olcsón erőkeretek. Mellé egy jó padot vennék:
Nem az enyém, de ez nagyon jó, 250 kiló teherbírása van szóval elég masszív darab. Érdemes körbenézni Ebay-en is, mert jó padok vannak tök olcsón, nekem is onnan van és király.Ezenkívül még egy mobil tolódzkodót vennék aminél tudsz variálni a rudak távolságával. Ez a falra szerelhetőnél nem lehetséges.
Még egy teljesen egyenes sima húzódzkodó kell és ennyi. ( nem kellenek a hülye ergonómikus szar fogantyúk rá...) Igazából ha azt a keretet megveszed ahhoz már egyből ott is van a fullos kis húzódzkodó rúd.
Ezenkívül 31 mm-es kétkezes rúd + tárcsa, amit Jófogásról relatíve olcsón beszerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!