Tudtok nekem lapsúlyos kombinált kondigépet ajánlani?
Sziasztok! Sajnos laikus lévén segítségre szorulok. :( Szeretnék itthon edzeni, ezért elhatároztam, hogy beruházok egy otthoni kombinált edzőgépre. Fénykoromban anno sokat jártam konditerembe, (esküszöm, nem csak a lányok fenekét bámulni, néha edzettem is na :D) de sajnos az utóbbi években a család és az ülőmunka hatására kissé elkényelmesedtem. Tudom a többség azon a véleményen lesz, hogy menjek inkább terembe, ott jobban motiváltnak érzem majd magam, és kevésbé valószínű, hogy elsumákolom majd az edzést, melyben teljesen egyetértek. Viszont nem titkon szeretném asszonykámat is bevonni az edzésbe, mert 2 gyerkőc után már az ő feneke sem olyan kerek mint anno 10 éve, amikor a dizsiben megbolondított. (istenem az a popsi :D) Nos, hogy a lényegről is beszéljek, lapsúlyos gépet tervezek vásárolni, (tudom, hogy a szabad súlyos edzés hatékonyabb, de én nem a nagy, masszív izomkötegekre hajtok, inkább a fittség vezérel - persze azt sem bánom túlzotan, ha a lányok újra megfordulnak majd utánam a fürdőben, emiatt fájjon csak az asszony feje :D) szóval, a kérésem, hogy aki otthonosan mozog a kondigépek világában, legyen kedves ajánlani egy ár/érték szempontjából is megfelelő eszközt, mert én kb. tök hülye vagyok hozzá - az "okos" TV-vel is jól ráfáztam, hogy nem érdeklődtem hozzáértő szakértőnél, és megvettem a keretbe beleférő legdrágább készüléket, ezt szeretném most elkerülni (lehet, 30 évesen lassan megjön az eszem, bár az 5ös lottó esélyesebb :D). 300ezer jó magyar forintot szánok a beruházásra. Válaszotokat előre is köszönöm, szép napot és jó edzést kívánok mindnyájatoknak!
Üdvözlettel,
HM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!