Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri ez a kondigép?

Megéri ez a kondigép?

Figyelt kérdés
[link] erről lenne szó,van megfelelő tömegnövelő étrendem viszont a havi 11 ezer kondi bérlet nem éri meg nekem és gondoltam ezt megvásárolom hisz csak egyszer kellene,ha valaki vett már ilyet lenne pár kérdés súlyt adnak hozzá vagy ez hogy van? na és rúd? szerintetek megéri? 17/f
2018. jún. 28. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Dehogy adnak,azt külön kell megvenni.

Az min még egy 15-20 ezer forint.

Ilyen esetekben ezt kell figyelembe venni:

1.Van pénzed rá?

2.Használni fogod rendszeresen?

3.Van elég helyed?

2018. jún. 28. 21:20
 2/3 $$$$$ ***** válasza:
Nos. Először is . En látatlanban nem vennem meg mert ki tudja mennyire stabil gép. Nekem is volt egy ilyesmi kis padom. És az is borzalmasan gyenge volt. Jó ,régen jó volt de aztan kinőttem. A tarogato része is gyenge volt meg a labgep része is. Meg a teherbírásában sem voltam biztos. Nem mondom hogy ez is gyenge de siman lehet.. (én azt kaptam nem vettem) . Tehat én a helyedben vagy bemennek nezni valahova egy gépet vagy hasznaltan vennék. És én inkább használtan vennék mert ujjonnan 20-30 ezerert nem veszel jó gépeket. Meg hasznaltan is húzós... Súlyt pedig biztos hogy nem adnak hozzá. Súlytarcsat is használtan vennék a helyedbe mert ujjonnan az is nagyondrága.Sokszor hasznaltan is draga . De nekem pl.multkor szerencsem volt és tudtam venni 50 kg -nyi 5 kg os súlytárcsát aszem kb. 20 ezerért . Az nagyon megérte. Csakhat ugye 50kg súly nem sok. (Nekem van kb. 390 kg nyi súlytarcsam a lapsúllyokról meg az egykezesekről nem is beszelve😅) Nyilvan jóval kevesebb is elég. De szerintem legalabb 100 kg- nyi súlytárcsát érdemes venni... A helyedben a jófogáson nézegetnék. Még en rendszeresen is szoktam nézegetni pedig nekem sokfajta gepem van ithol és semmit se akatok venni. Csakhat előfordult hogy meglattam egy oylan dolgot amit nem lehetett nem megvenni 😂... De egyébként ehez a padhoz meg súlyzórudat se adnak szerintem... Meg annyi hogy a "homoksúllyok,,(vagyis általában nem homok hanem valami cement szeruseg van benne) jóval olcsóbbak mint a vas súllyuk de én nem javaslom hogy olyat vegyel. Nekem volt és mind kirepedt és folyt... De szerencsére nem sok volt belőle. Nem is veszek soha többet olyat...
2018. jún. 28. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
street workout vagy fegyenc edzés
2018. jún. 29. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!