Tójást eszek izmosodok?
Sziasztok na szóval ha nyers tojast eszek minden nap 1x akor alakulmat valamennyit az izomzatom,??lehet buta kerdes csak lattam egyszer a tvbe nem emlekszem annyira mert kicsi voltam h mire is volt hatassa
Es mennyi idő utqn hat ???ha egyáltalan használ???
Lehetek pattanásos ha amúgy is érzékeny pattanásos böröm van??
Szereték erösödni mert kezdek le betegedni (myastenias)vagyok betegseg genetika izom gxengülés 1 ével ezelött alig birtam jarni.. mem akarok vissza kerülni ahozz a ponthoz akor is edzettem vagy is probaltam nem ment most egy darabig nem csinaltam megint el akarom kezdeni komoly valaszokat kernek az egeszsegem sokan fugg ettol is egyebkent guggolast kitörést szeretnék cainalni elöre is köszönöm19/l
Tojast inmák v is nyersen ennék értittek xd es a tojas sargajat is meg kell ??vagy csak a feheret???
Ha ettől még sem izmosodok akor mitől??gxuro port nem szeretnék...
A #3 és #4 válaszoló együtt le írja a lényeget. Magába semmi nem okoz izom növekedést, mindenre edzeni kell kemélyen ahoz, hogy izmosodj.
A nyers tojástól valóban betegséget is kaphatsz.
Ha porokat nem is szeretnél szedni (ami magába megint nem hoz izmot) akkor legalább főzdd meg a tojást.
Szia
Először is kezdjük az alapoknál :)
Tehet egy olyan betegségben szenvedsz amely kihatással van az izmaidra stb.Ahozz hogy az izom nagy komplex és erős legyen rengeteg dolgot kell a szervezetetbe juttatni és össze hangolni!Egy átlagos tojásban kb 60-80 kalori van és lassú felszívódású,vagyis lefekvés elött érdemes enned.Nyílván nem leszel sem izmos,sem erős attól mert 1,tojást megeszel lefekvés elött! Azt ajánlom fordúlj személyi edzőhöz vagy kutakodj a neten egy edzésterv után.Szívesen segítek én is neked de sokkal több dolgot kell tudnom mint amennyit le írtál.De a leírtak alapján először szervezeted kell megerősítened ahozz hogy jól fogadja a fejlődést.Nyílván aztán a tested kell formálni de ezt is úgy hogy a legnyengébb testrészedtől a legerősebbig.És fontos a kaja amit megeszél nyílván nem lesz mitt beépíteni a szervezetednek 1 tojástól,készítettned kell étrendet is testömegindex szerint stb stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!