Kockás hasat szeretnék. Tippek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, úgy 65-70 kiló, a magasságot nem tudom de nem túl magas... (átlagos) szeretnék kockás hasat nyárra.. tök mindegy mennyit kell dolgozzak érte, a lényeg hogy itthon ezt eltudjam érni. Nem vagyok vékony, se kövér.. inkább erősebb testalkatú.. tippeket szeretnék tőletek.. ha lehet írásban és nem Youtube link stb... köszönöm!2018. nov. 26. 22:03
1/3 anonim válasza:
Az elsó legfontosabb a szálkásító étrend. Emellé akkor jöhet a saját testsúlyos edzés és kardió jellegű mozgás.
Étrendet minden egyes nap tartanod kell, grammra pontosan kiszámolva, heti min 3 edzés és 3-4 kardió.
2/3 A kérdező kommentje:
De anyukám örökké zsíros ételeket főz.. Pörköltek és husok mellett lehet kockás ha minden erőmből törekszem rá?
2018. nov. 26. 23:34
3/3 te te te válasza:
Nem a szalkasitas a legelso...az az utolso.
Hat szerintem ha otthon edzel egyedul akkor tolts le egy edzos alkalmazast, vagy nezz neten edzesterveket. En edzovel edzettem, de irj ram es mondok neked edzestervet meg etrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!