Ha fogyni akarok, akkor szálkásítanom kell? Ha igen, akkor hogy kezdjek hozzá? Mi a folyamata?
19 éves lány vagyok, mondhatni, most ismerkedek a testépítéssel, még nem vagyok képbe mindennel, arra lennék most kíváncsi, hogy ha fogyni akarok, akkor szálkásítás? Ma terembe odajött egy kedves ismerősöm, mert látta, csöppet szenvedek, és mondta, hogy először azt kell, hogy kisebb súllyal többet, min. 10-12 ismétlést. Ha már nincs zsír, akkor építsek.
Annál, amivel eddig csináltam, megrekedtm, egyszerűen nem tudtam többet kinyomni 6-nál (guggolás), viszont amikor kisebb súlyt raktam, sokkal jobban éreztem, hogy megdolgoztatta a lábam. Szerintetek mi a jobb egyenlőre? A témában jártas embereket kérdezném. Van még legalább egy 7-8 kg zsírfeleslegem, és a cél az egy Michelle Lewin testalkat. :) Nem 1-2 év lesz, de mindenhez türelem és kitartás kell. :)
Ezt soha nem igazán értettem, hogyha kissebb súlyal nyomsz nagyobb ismétlés számot akkor sz már szálkásítás...
Teljesen mindegy mekkora súlyal, hány ismétlést csinálsz, ha kalória deficited van, nem tud épülni az izom, mert nincs miből.
Ha kissebb súlyal jobban érzed akkor csináld úgy.
Kajára figyelj és kardiózzál. Enyi a titka. A nagy súlyokat meg ne eröltesd mindíg. A gyakorlat szépségére figyelj inkább, soha ne egóra eddz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!