16évesen másfél év edzés után ez milyennek számít?
Ebből a szögből tenyleg oké.
Nyomj egy dietat szerintem es lesz egy jó alap épîtkezni:)
"Utolsó, ilyet írni hogy nincs vállam, bocsánat de ezek után nem bírlak komolyan venni. Még ha nem is troll lennél, akkor is azt kéne mondanod hogy aránytalan, el van maradva. A nincs vállam az egy más kategória."
Az elején írtam, hogy a karodhoz képest nagyon kicsi a vállad, szerinted ez mit jelent? Azt, hogy aránytalan. Miért is vagyok troll? Mert segíteni szeretnék, és mert megírom az őszinte véleményemet? Írtam az elején, hogy el van maradva a vállad a karodhoz képest, mert így van. Mégis minek jöttél ide tanácsért, ha nem bírod a negatív kritikát, és ha nem fogadod meg a tanácsokat? Írjam azt, hogy jó a tested? Tessék, akkor azt mondom: tökéletesen nézel ki, szuper vállaid vannak (csak kár, hogy ez nem igaz.) A nincs válladat pedig ne szó szerint értsd, hisz mivel úgy van összetéve az emberi test, ezért mindenkinek van válla, annak is, aki nem sportol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!