Első konditerem látogatáskor mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek elsőnek.
Itthon szoktam edzeni karra egy kicsit 10 kilós súlyzóval.
Melre hány kilóval kezdjek?
Lábra?
Tárogatás a csigán legyen? És hány kiló?
2018. nov. 6. 13:19
1/7 anonim válasza:
Azt ajánlom, hogy addig olvass el egy pár, az edzés alapjaival foglalkozó cikket/könyvet/blogbejegyzést mert lehet annak hasznát vennéd...
2/7 anonim válasza:
Én nem edzenék elsőre edző nélkül. Szerintem megéri, betanít, edzéstervet csinál.
3/7 anonim válasza:
Ha havibérletet veszel, a jobb helyeken az első látogatóknak ingyen meg szokták mutogatni az összes gépet, és a kezdő alapgyakorlatokat a terem alkalmazottai, vagy általuk felkért külsős személyi edző, és még tanácsot is szoktak adni, hogy milyen gyakorlatokat végezz, hogyan, stb...
Javaslom, kezdd a "rehab-gépekkel", egy-másfél hónapig készítsd fel az izmaidat a terhelésre, aztán ha már készen állsz, belevághatsz egy kezdő szabad súlyos edzéstervbe
4/7 A kérdező kommentje:
Az izmok fel vannak készítve
2018. nov. 6. 16:47
5/7 anonim válasza:
Akkor mehet a mellbicepsz,más nem számít
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben
Izmok mondom fel vannak készülve...
2018. nov. 6. 18:15
7/7 anonim válasza:
5-ös jól mondja. Mehet a mellbicepsz edzés de csak géppel és rendes izoláló gyakorlatokat csinálj csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!