Nehezen oldódó protein porral mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Protein powert vettem, de miután felrázom olyan viszkózus sűrű trutymó lesz, mint az olvasztott csoki. Azt hallottam olyan kellene legyen mint a kakaós kávé. Szerintetek jól van igy, felszivódik igy is? Esetleg bármi problémát okozhat? Mit csináljak? Hozzátenném hogy kezdő vagyok a témában.2018. okt. 30. 09:10
2/3 anonim válasza:
semmit nem számít, nekem a rizsfehérjém volt ilyen állagú
3/3 anonim válasza:
Próbáld több vízzel,én 3 decivel szoktam minimum az íze is nagyon jól megmarad.
Reggeli zabhoz is nagyon jó úgy még talán jobb is ha sűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!