3
Bocsánat, csak én úgy vagyok vele, hogy ha edzeni megyek akkor edzek, bicepszre ami kissebb izomcsoport arra se 2 gyakorlatot csinálok....
Ha elhatározom, hogy elmegyek edzeni, igyekszek minnél több gyakorlatot beiktatni, főleg a nagyobb izomcsoportokra, mint a hát és a láb. Nem érzem, hogy le lennék fáradva, vagy rendesen átmozgatnám 2-3 gyakorlattal. Ami egy kicsit is másabb szögből mozgat meg, vagy pár izmot jobban bevon szerintem nem épp felesleges. Lehet te azt csinálod, hogy felhúzás, evezés és le is van tudva a hát. Ha szép hátat szeretnél sajnos enyivel nem lehet megúszni. Az evezés és a húzódzkodás másképp mozgatja meg a hátat, ha nem is egy napon, de nem árt mind a kettőt csinálni szerintem.
A minnél kevesebb gyakorlatos edzést meg szerintem maradjon meg a kezdőknek és talán a szinten tartóknak. Aki meg fejlődni szeretne az nem 2 gyakorlattól fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!