Csak szerintem ment ki a divatból a gyúrás?
Egyáltalán nem. Pont, hogy egyre inkább számítanak a külsőségek. Nagyon fontos a mai világban, hogy az ember jól nézzen ki.
Az is igaz, hogy mindent mindenki egyből akar ezért alap ma már a hobbisták körében is a kokszolás.
én nem járok kondiba, ahova haverjaim járnak azokon a helyeken nappal alig vannak, este meg megy az összes koxos állat
váltogatják a termeket is, mert nem eléggé felszerelt, vagy mert "nehezek a súlyok"
nem vicc komolyan van ilyen kifogás, hogy amiatt nem jó és úgy kevesebb megy ki, mert nehezebbek a súlyok
egy csomóan otthon edzenek, köztük én is
bár itt is van különbség, hogy van akinek elég egy egykezes és úgy tud karozni, vagy mint én, hogy 200-300 ezerből az évek alatt berendeztem magamnak egy térséget és ott edzek...
nekem nem jön be ez a menj körbe, fogj kezet, beszélgess, figyelj a hülyékre stb
tudom, hogy van egy ilyen terem etikett, de nekem valahogy zavaró, ha én edzek csend és nyugalom legyen, tudjak koncentrálni a gyakorlat szépségére...
nem hiányzik, hogy egy kezdő a 10 kilós egykezes miatt ordítson int akinek a tökét satuba fogták
Nem ment ki a divatból, hanem csak kevesebb hangsúlyt fektetnek rá.
Ezt értem úgy, hogy nem olyan kondíciót szeretnének elérni, mint jó pár évvel ezelőtt.
Tehát visszafogottabban edzenek, és renyhébben.
Egy rendszeres edzőterem látogató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!