A konditerem miért vonz ennyi hülyét?
Az utóbbi időben erős kételyek fogalmazódnak meg bennem. Az itt kiírt kérdéseket, fórumokat, konditermek átlag látogatóit elnézve azt kell, hogy mondjam siralmas.
Sok nyafka picsogós, pucsítós, pózolós, tükörben fotózkodós nyomi. Idióta személyi edzők a sok kretén gyakorlattal, eszetlen mód agyba főbe kokszolás, kitartó kemény küzdelmes munkát nem ismerő hozzáállás.
Estig tudnám sorolni. Máshol sportok körül is ennyi a hülye, vagy csak itt fújja össze a szemetet a szél??
Szerintem azért, mert a legtöbb embernek ez a sport a külsőségekről szól, a magamutogatásról. Ez nem az okos emberekre jellemző. Egyébként a teremben én nem ezeket látom többségében. Aztán lehet, hogy én kivételesen normális helyre járok.
Itt gyakorin valóban elég magas az ostoba kérdések aránya ebben a kategóriában.
"kitartó kemény küzdelmes munkát nem ismerő"
Szerintem ezen a téren nagyon sokan gyengélkednek. Ennek nincs köze a testépítéshez, de még a sporthoz sem, az élet nagyon sok területén megjelenik. Örülj, hogy te képes vagy rá, és legjobb tudásod szerint segíts azoknak is ide jutni, akik még nem (vagy legalábbis szerintem ez a helyes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!