Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditerem miért vonz ennyi...

A konditerem miért vonz ennyi hülyét?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben erős kételyek fogalmazódnak meg bennem. Az itt kiírt kérdéseket, fórumokat, konditermek átlag látogatóit elnézve azt kell, hogy mondjam siralmas.

Sok nyafka picsogós, pucsítós, pózolós, tükörben fotózkodós nyomi. Idióta személyi edzők a sok kretén gyakorlattal, eszetlen mód agyba főbe kokszolás, kitartó kemény küzdelmes munkát nem ismerő hozzáállás.

Estig tudnám sorolni. Máshol sportok körül is ennyi a hülye, vagy csak itt fújja össze a szemetet a szél??

2018. okt. 18. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan máshol is előfordul,de tény,hogy nagyot változott az egész"kondizós kultúra". De szerintem ne bosszantsd ezen magad,a gyenge úgyis kihulik idővel. Én is inkább este+hétvégén megyek edzeni,olyankor alig vannak :D
2018. okt. 18. 20:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Persze kihullik. Csak van utánpótlás dögivel és egyre rosszabbak ...
2018. okt. 18. 20:23
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Egyetertek.
2018. okt. 18. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem azért, mert a legtöbb embernek ez a sport a külsőségekről szól, a magamutogatásról. Ez nem az okos emberekre jellemző. Egyébként a teremben én nem ezeket látom többségében. Aztán lehet, hogy én kivételesen normális helyre járok.

Itt gyakorin valóban elég magas az ostoba kérdések aránya ebben a kategóriában.

2018. okt. 18. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"kitartó kemény küzdelmes munkát nem ismerő"

Szerintem ezen a téren nagyon sokan gyengélkednek. Ennek nincs köze a testépítéshez, de még a sporthoz sem, az élet nagyon sok területén megjelenik. Örülj, hogy te képes vagy rá, és legjobb tudásod szerint segíts azoknak is ide jutni, akik még nem (vagy legalábbis szerintem ez a helyes).

2018. okt. 19. 08:07
 6/11 Szergej55 ***** válasza:
64%
Az ilyesmi tevékenység nyilván jobban bevonzza az erőteljesebb nárcisztikus attitűdökkel rendelkezőket, mint mondjuk a kalapácsvetés, ez tény. Ettől függetlenül nem csak itt vannak hülyék, sportolói közegben közhely, hogy a focisták a legrosszabbak. Persze mivel sokan fociznak, így könnyebb ilyenekbe akadni, de hát a konditermek létszáma is megnőtt. Részben én is e miatt a közeg miatt tértem át erőemelésre, aztán végül súlyemelésre. Itt azért meg kell dolgozni az eredményekért, akármelyikről is legyen szó a kettő közül.
2018. okt. 19. 14:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi értelmes válaszokat!
2018. okt. 20. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Newton tömegvonzás törvénye miatt
2018. okt. 21. 00:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenki magából indul ki... Normális testépítő ilyen helyekre be sem teszi a lábát, hanem keres egy magánkonditermet és ott edz néhányadmagával.
2018. nov. 19. 19:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem mindenki van olyan szerencsés helyzetben, hogy válogathat.
2018. nov. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!