Otthoni terem vs konditerem? Előny-hátrány?
Szerintem millios összeg lenne egy normàlis otthoni terem
Nekem otthon nem lenne meg a motivàciòm az edzéshez
sok mindenen múlik. Mire használnád, testépítés, vagy csak sport-mozgás, mennyiszer használnád, milyen a kiválasztott terem, stb.
De az első leírta a lényeget szerintem.
Otthoni terem előnye viszont, hogy nem vagy időhöz kötve, bármikor használhatod, amikor akarod. Nem veszi el a kedved az edzéstől, az utazás, nem kell fizetni érte, ha van pénzed, helyed, persze hogy az otthoni jobb.
na meg ami nekem fontos, nincsenek emberek. Csak te használod, nincs tömeg, nem kell sorba állni.
De úgysem tudsz olyan változatos gépeket beszerezni, mint egy rendes teremben van.
Konditerem: szar zene
Sok ember útban van
Drága, de legalább is annyiba kerül mint egy rendes erőedző terem bérlete
Tele van csomó haszontalan géppel
Nem megfelelő hőmérséklet
Utazási idő
Előny: biztosnágosabb edzés ha vannak mások, néha jó beszélgetni.
Otthoni terem: ha az ember ért a vashoz, fillérekből össze lehet dobni, csak a rúd/egykezesekből kell gyárit venni,meg néhány kisebb tárcsa, a többi lehet vágott.
Nem zavarnak, magadnak raksz zenét, edzhetsz kisgatyában, beállítod a fűtést, klímát esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!