Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid szedés alatt van...

Szteroid szedés alatt van izomlázatok az edzések után?

Figyelt kérdés

Sajnos egy jó ideje nincs egyik izomcsoportomra se izomlázam az edzések után pedig én azt szeretem ha van izomlázam. Nem vagyok kezdő és már sok mindent kipróbáltam, heti egyszer edzem már csak mert akár mennyire is oda teszem magam pár izomrostocskán kívül (de sokszor még annyi se) nem lesz izomlázam, esetleg ízületi ropogás fájás jelentkezik néhány napig.

Ha valakinek van valami ötlete vagy tippje annak nagyon örülnék, elsősorban a szteroid szedés érdekel, hogy az alatt vagy esetleg a kúra befejezte után lenne e izomlázam az edzések után.

Segítségeteket előre is köszönöm!

20F

2018. okt. 19. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen minek szedsz ilyet?? főleg meg heti egy edzésért??

a szteroidba az a jó ha terhelheted magad, az izomláz mellesleg nem feltétlen a fejlődés jele...

mikor én szedtem ilyesmit, akkor egy nap mentem 2-3 alkalommal... gyorsabb a regenerálódás tőle, ezért nem gyakori az izomláz se, ha van is nem olyan durva

heti 1 edzésért csak pénz kidobás neked, nagyon kemény edzéseket kellene és lehetne tolni mellette...

ez kb olyan mintha vennél egy gamer laptopot csak azért, hogy megnézd az e-mail jeidet

2018. okt. 19. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ninc sizomlázad növeld a súlyt/ismétlést. A szteroidot meg dobd el, mert ilyen kevés edzéstől nem leszel kigyúrtabb, viszont számolhatsz az összes mellékhatással.
2018. okt. 20. 03:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen szteroid ? Mekkora dózis? EDzésterv?
2018. okt. 20. 05:32
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Danabol menjen tesó, piramisba mehet felfelé napi 10-12 szem. Hozni fogja a húst még az izomlázat is ha odacsapsz neki rendesbe.
2018. okt. 20. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Adok egy tippet: tedd oda magad az edzéseken. Fizess egy személyi edzőnek esetleg, az biztos hogy megkínoz.
2018. okt. 20. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
10-12 danával a májnak tudsz odacsapni rendesbe Foslayer, pls ne irkáljál már hülyeséget
2018. okt. 20. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
koksz alatt is szokásos a kisebb izomláz, egy jobb edzés után, főleg ha csavarsz a terven.
2018. okt. 21. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 ne égesd már magad, nem értesz hozzá akkor minek szólsz bele? Kocc van.
2018. okt. 21. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!