A futástól izmosabb lett a hasatok és a feneketek vagy plötyi maradt? Azokat kérdezem, akik csak futnak.
Szia! Én értem a kérdést :) igen, izmosodik tőle nagyjából mindened, tök átalakul tőle a tested. Ha nem a Testépítés kategóriában tetted volna fel a kérdést, normális válaszokat kaphattál volna. Ha sokat futsz emelkedőn, az remekül formálja a fenekedet. Vicces, de a karmunkától nekem még a vállaim is tök másképp festenek, mint előtte.
Igen, elvileg a futás "bontja" az izmokat, nem pedig építi, de mindenképpen átalakít. Fuss, mert futni az egyik legcsodálatosabb dolog! (De azt azért ugye tudod, hogy a futáshoz erősítő edzéseket is kell végezned? Hogy a sérüléseket elkerüld.)
Kívánok sok-sok örömteli kilométert!!
Én azért inkább ajánlanám neked a guggolást vagy a különböző comb/farizom gépeket. Sokkal célravezetőbben lehet velük edzeni (persze a kardiót sem kell megvetni! de azért izomépítésre elég rossz edzésforma)
Egy dolog még fontos. Megfelelő étkezés (fehérje) mellett az életbe nem fog izom épülni, akármit is csinálsz.
A futás szinte minden izmot megmozgat.Nekem pl maraton után a felkarom is sajgott!
Fenék 100%, hogy formálódik persze nem úgy, mint egy célirányos fenékgyakorlattal,arra találsz guggolásos edzésmódokat a neten.Nekem sincs kifejezetten szép popsim, mert rögtön onnan fogy el minden, de nincs kedvem guggolásokhoz.Ez alkat kérdés is.
Hasra minimális a hatása.Vagyis izmos nem lesz, de a háj olvad, amúgy az egész testről, főleg, ha este nem kajálsz vagy csak olyat amit szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!