Jelenleg 120kg vagyok 53as felkar es kb 17%testzsirral (amugy 22eves vagyok). Azt vettem eszre hogy atlagba felnek az emberek tolem? Foleg a lanyok akiken latom ezt.
De persze nem mindenki van aki teljesen normalisan kezel de azet eleg sokra igaz ez...Szerintetek tenyleg ijeszto ez? Ha meg beszelek veluk egybol megkapom hogy de kedves vagyok ,meg hogy pozitivan csalodott bennem.. Amugy az oltozkodesre se mondhato inget hasznalok,zakot es feszulosebb farmert.
Ennyire az jon le hogy aki edz az aggressziv/bunko?
Na persze persze :DDD Hiteles személyi edzőnek nem lenne szükséges megerősítésre, és itt kérdezni hogy jók e a méretei. De tudjuk mindannyian hogy nem vagy az, és nem is értenem nem szégyenled magad hogy itt járatod le magad még ismeretlenül is :D Nekem ég a pofám helyetted.
Ínrni bárki kitud bármit, de te gy képet nem mersz csatolni. Te asszonytestű köcsög.
Jövőre mehetsz akkor a mr olympiára 212 fontos (kb 95 kilós) súlycsoportba, csak nehogy túl izmos legyél oda.
Bár inkább így képzellek el:
Valahogy én is XDD
Ha valós lenne az adat nem szöveggel hanem képpel vagánykodna. De nem tudom azzal is is mivel lenne előrébb?
Bár úgy sem csatol képet, max ha talál olyat amin valaki más van ezekhez a méretekhez megefelelően. Ő vagy egy vagánykodni akaró gyík, vagy egy elhízott troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!