Jelenleg 120kg vagyok 53as felkar es kb 17%testzsirral (amugy 22eves vagyok). Azt vettem eszre hogy atlagba felnek az emberek tolem? Foleg a lanyok akiken latom ezt.
Figyelt kérdés
De persze nem mindenki van aki teljesen normalisan kezel de azet eleg sokra igaz ez...Szerintetek tenyleg ijeszto ez? Ha meg beszelek veluk egybol megkapom hogy de kedves vagyok ,meg hogy pozitivan csalodott bennem.. Amugy az oltozkodesre se mondhato inget hasznalok,zakot es feszulosebb farmert.
Ennyire az jon le hogy aki edz az aggressziv/bunko?
2018. okt. 2. 18:54
31/45 A kérdező kommentje:
Mar irtam :) nem erdekel hogy mit hiszel...
2018. okt. 3. 10:37
32/45 A kérdező kommentje:
Eleg gaz vagy :) ha ertenel 1 picit hozza akkor legalabb valos meretet irnal..
2018. okt. 3. 11:52
33/45 anonim válasza:
150 kg, 56-os felkarral és 205 cm vagyok, szintén 22 éves + társul hozzám még egy szakáll is. Teljes mértékben megértem a problémádat, engem is mindig elkönyvelnek először "nagy tahónak", meghogy biztos bunkó vagyok szituációk. Szóval nem vagy egyedül.. :D
34/45 anonim válasza:
Felcserélted az adatok báttya, a kar lesz 17es, a testzsír meg 53%.
36/45 A kérdező kommentje:
Ejj de sok a negativ.. Nagyon feltekenyek hogy nekik teszta vastagsagu karjuk van ;)
2018. okt. 4. 18:31
37/45 anonim válasza:
Az neked van :D Általában akik ezzel vágnak fel ( természetesen látatlanba) azoknak van. Ja és a lábad is csirke lehet.
39/45 A kérdező kommentje:
180kg-os guggolasnal nem hiszem hogy szar labam lenne.. Na de felesleges vitazni az ilyen sor ivo retkes segedmunkasokkal.. Na pacsi
2018. okt. 5. 05:28
40/45 anonim válasza:
Igen mi vagyunk a segesmunkasok. Te írsz reggel fel6kor ide:D regfel 6tól megy a lapàtolàs mi? Habijani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!