Heti hány alkalommal isztok fehérjeport? (Egy alkalommal hány grammot, tejjel vagy vízzel? )
Naponta. Neha 1x neha 2x.
Altalaban zab, kis gabonapehely, kis tej vizzel, feherjeporral, es ez kiteszi a reggelimet bosegesen.
Én kezdetben sosem tudtam elég fehérjét bevinni, ezért volt hogy napi 3-mal is ittam (kb 90g ). És csak is vízzel.
Ma már nem is veszek, mert csak pénzkidobás lenne nekem. Beviszek húsokból,túróból,tojásból,halból minden nap 200-250 g fehérjét 80kg-san.
Köszi szépen, mindenkinek ment a hasznos!
#5-ös válaszoló, neked megjött az étvágyad ezek szerint, az élelmiszeralapú fehérjére?
Edzés után mindig 30 g fehérje, 35 g szőlőcukorral (dextróz) és vízzel.
Máskor hetente egyszer reggelire és egyszer-kétszer ha lusta vagyok más kaját összedobni, akkor 30 g fehérje 120 g zabpehellyel, de mert erre drága a fehérje nekem, próbálom ezt nem rendszeressé tenni.
Vízzel eszem/iszom, mert nem vagyok finnyás a tejben túl sok felesleges cukor van. Havi kb 1 kiló fehérje fogy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!