Ha megfőzöm/sütöm a fehérjeport, nem lesz baja?
Figyelt kérdés
Ha pl fehérjével főzöm a zabkását, nem romlik a fehérje értéke?2018. júl. 31. 20:15
2/3 anonim válasza:
Sütés hatàsàra ammonia kepzodik a fehérjéböl ,megeszed megduzzadnak az ereid és felrobbannak.
SEMMI baja nem lesz xd sokan sütit csinàlnak belöle meg mindent
3/3 anonim válasza:
A lényeg hogy soha ne süsd csak főzd mert egyébként rákkeltő úgy.
Ez a fehérjeporral dúsított "párizsi" -ra is érvényes, soha nem sütjük, pirítjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!