Lehetséges, hogy a felesleges zsírt ami rajtam van izommá alakítsam?
Köszi, első, végre egy cikk elmondta, hogy honnan ered ez az istentelenül nagy butaság, sosem fogtam fel, MIÉRT képzel ilyeneket bárki is.
Úgyhogy, kérdező, nyilván nem így megy ez, a zsírt fel kell használni s az izmot fel kell építeni. Az első megy gyorsabban, én előbb szálkásítanék a helyedben, de persze ahogy tetszik, lehet, hogy neked könnyebb előbb tömegelni, mert nem zavar a háj s aztán izmosabban nagyobb kalóriaigény mellett szálkásítani...
Nem alakul át, szóval ez rossz megfogalmazás, de mind tudjuk, mit szeretnél. Más a zsír és más az izom. Olyan, mint hogyha a sertés szalonnájának a zsíros részéből szeretnéd mondjuk, hogy sonka legyen. Nem lesz. A sport segít izmot építeni, miközben a zsírt lebontja, és persze az étrendre is oda kell figyelni.
Egyébként valamennyi zsír kell, és van is az embereken (a nőknél kapásból a mell részben zsírszövet, és nem az elhízottra gondolok, hanem normál esetben is), de elég, ha csak azt nézzük, hogy a vitaminok egy része zsírban oldódik, és úgy hasznosul, csak ugye az nem mindegy, hogy mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!