Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy alakítsam a edzésem?...

Hogy alakítsam a edzésem? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Először is magamról nem vagyok az a kigyúrt állat, se az a vézna alkat, max picit túlsúlyos, (17F, 69 KG, 175 CM) de viszont elég jól bírok futni, fekvőzni, meg huzóckodni és hosszú távon kocogni . Csak én eddig úgy kb összevissza csináltam mindent mikor mire volt kedvem. De tegnap nézegettem edzés terveket amiket ithol el tudok végezni (inkább erősítő jellegüek) néztem: 50 huzóckodás, 100 fekvő meg kocka has tervet.

FEKVŐ! [link]

Itt én a második héttel kezdtem azt éreztem magaménak (tegnap az első napot meg is csináltam)

KOCKAHAS: [link]

Na a kocka has edzést azt az elejétől érzem csak magaménak ezt gondoltam mondjuk már máma be iktatni!

HÚZÓCKODÁS! [link]

Na itt már az úgynevezett "3. szint: "Túl a csúcson" program"-t érzem a sajátomnak (ez nagyon meglepett azé , de ez a valóság , ha csalok ugy is magam verem át :))

És akkor a kérdésemet fejtsem ki : az lenne a kérdésem vagy kérésem hogy segítsetek össze állitani ezt az edzés tervet mind a 7 napra mert szerintem valahogy úgy fog ki jönni, na meg én is már osztogattam a napokat, de azé meg hallgatnám mások tanácsát esetleg rutinosabb emberek válaszait e téren hogy hogy mit mikor mék nap stb

Ezek igen tudom ilyen erősítő gyakorlatok nem a leghatékonyabb módszerei az izom építéshez de, már írtam ez előttekbe hogy nem akarok olyan izmos lenni hogy nem bírjak járni, hanem csak erős akarok lenni mondjuk "workout" dolgokhoz. (Na meg nem is igen lenne sokszor időm eljárni kondizni)

Étrendem pedig szerintem kellően változatos! Két naponta vagy naponta viszek be fehérjét állati "húsokból" zöldség gyümölcs is persze gyümi az kevesebb, pék készítményket, kólákat cukros italokat amenyire csak lehetséges kerülöm.

2018. máj. 29. 08:22
 1/4 Lazy Lover ***** válasza:
Nem unod ezt a 100 fekvotamasz kerdeseket?
2018. máj. 29. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
:D
2018. máj. 29. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

"már írtam ez előttekbe hogy nem akarok olyan izmos lenni hogy nem bírjak járni, hanem csak erős akarok lenni mondjuk "workout" dolgokhoz. "

1. Te soha nem leszel izmos, pláne nem annyira, hogy ne tudj járni tőle.

2. Mi a ló szerszáma az a workout dolgok?

2018. máj. 29. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje 😂
2018. máj. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!