Fiatalként (18F), gyorsabban épülnek az izmok, mint mondjuk egy középkorú férfinál? Idősebb ismerősöm mondogatja, hogy ne fehérjézzek, mert nekem még felesleges. Ez igaz? Fél éve edzek, azóta cirka plussz 7 kilót sikerült varázsolnom, fehérjével.
Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 10:01
1/10 anonim válasza:
Mi az a fehérjézés? Az ugyanaz mint a csirkemellezés?
2/10 A kérdező kommentje:
Lényegében ugyanaz nem? Köszi az értelmes és konstruktív választ, sokat segítettél vele. Nem mintha többet vártam volna ettől az oldaltól
2018. máj. 30. 10:13
3/10 anonim válasza:
Afiatal szervezet gyorsabban regenerálódik. Jobban fejlődik mint egy közėpkorú. Persze kell itt is a megfelelő táplálėk, pihenő az edzės mellė. De jobban fejleszthető.
4/10 A kérdező kommentje:
Na ezt vártam, köszönöm szépen.
2018. máj. 30. 10:15
5/10 anonim válasza:
Pont ezért kaptál ilyen választ mivel hogy a kettő ugyanaz. Csak sima kiegészítő a fehérje, ergo ha van elég bevitel szilárd tápanyagból akkor tök mindegy hogy veszel-e külön fehérjét.
6/10 anonim válasza:
Tipikus..a fehérje nen csodaszer basszus, szimplán kiegészíti a napi feherjebeviteled 20 grammal...nem attol leszel jobb, hogy "feherjezel"
7/10 anonim válasza:
Igen, de a fehérjézéses megszólalás nagy baromság, SOHA nem kell fehérjepor, ha megfelelően eszel. Szerintem idősen is meg lehet fogni a fehérjedús ételt és megenni... :D A többi tényező már más, de a fehérje nem gond.
8/10 anonim válasza:
Ha gyorsabban epulnek az izmok, akkor tobb feherje is kell. Nem ertem az ismerosod logikajat..😂
Egyebkent igen, magasabb a teszto szint is. Feherje akkor kell, ha szilard kajabol nem tudsz annyit bevinni (18 evesen ilyen nincs).
9/10 anonim válasza:
igy van fiatal korban 18-25 ev kozott a legmagasabb normal esetben a teszto szint, igy nagyobb a feherjeszintezis
10/10 anonim válasza:
Hány évesen számít az ember középkorúnak? Igen, ha a naturál a középkorú és a fiatal is. Mert egy koxos középkorú fejlődhet jobban. Fiatalon(18-20) több anabolikus hormon termelődik, mint később (35). Azt, hogy mennyire lehet kivétel naturálként, nem tudom. Viszont a fehérje por is csak fehérje, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani. Régen én is túl nagy jelentőséget tulajdonítottam neki. Ha valaki olyat mond mint pl a fehérjézés, akkor könnyen az ugorhat be, hogy nem ért hozzá. Fehérjézés... És látod te is kiemeled a fehérje port, gondolom mert túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Egyébként egy kis kötekedés: Ha a naturál 18 éves rosszul csinálja a dolgokat, akkor a naturál középkorú aki jól csinálja a dolgokat, jobban fejlődhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!