Hogyan ötvözzem az erősítő és a boksz edzésem?
Figyelt kérdés
Évekig boxoltam de munka miatt abba kellett hagynom, vanna itthon eszkozeim,ugye a boksz (ugralokotel, zsakolas arnyekolas, reflexlabda ) es az erosito(sulyzos es sajat testsulyos gyakorlatok minden izomcsoportra kulon)nem fer meg ido szukeben, hogyan allitsam ossze az edzestervem? nem akarok nagy izomtomeget csak jo eronletet es sportosabb fizikumot, a bokszol szalkasabb lettem csak, egy pici izom is elferne rajtam(nem akarok testepito fizikumot), egy heten hetfotol pentekig napi 1 ora all a rendelkezesemre. heti 3 box edzest akarom min. esetleg arra gondoltam hogy csak sajat testsulyos gyakorlatokat vegzek amik az egesz testet atmozgatjak,igy nem kene minden izomcsoportra kulon edzeni, de nemtudom ugy aranyos lennek e, es utana mehet a boksz, tehat minden nap ugyanazt az edzest vegeznem, vagy van otletetek hogyan bontsam szet hogy kb egy oraba beleferjen heti otszor? tanacstalan vagyok2018. szept. 24. 15:49
1/5 anonim válasza:
Hetfő: box
Kedd: teljes testes edzés
Szerda: box
Csütörtök: teljes testes edzés
péntek: box
Szombat: pihi
Vasarnáp:pihi
Én ezt próbálnám meg.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a zsákolás stb pont alkalmas arra, hogy bemelgíts.
Nyilván ezekhez is kell már egy alap, de saját magamból indulok ki.
Egy kis zsákolás után sokkal jobban ment a fekvenyomás, mint amikor kis fejkörzés stb előzte meg.
Szal szerintem kezdj hagyományos bemelegítéssel, majd boksz elemek jöjjenek
A végén, ez legyen az edzés 50%-a, pedig két testrész.
A saját súlyos gyakorlat ideális, bár jó lenne legalább egy fekvenyomáshoz pad.
Én is szépen kialakítottam annak idején, a köredzések nagyon jók.
Zsák, kötél, húzodzkodás, majd lépcsőzés.
Aztán újra.
Jól húzza az állóképességed, de azért izom is alakul.
3/5 A kérdező kommentje:
ugy szoktam, hogy árnyékolás , ugrokotel ,zsakolas valtjak egymast, 5 kor, masfel perc munka es 40 mp-s pihenokkel, ettol altalaba meg szoktam halni
2018. szept. 24. 18:27
4/5 A kérdező kommentje:
az elso otlete tetszik, de egy teljes testes edzes megvan 1 ora alatt?
2018. szept. 24. 18:29
5/5 A kérdező kommentje:
jöhetnek még ötletek
2018. szept. 24. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!