Tudnátok írni hasizomra és felkarra erősítő eszközöket?
Figyelt kérdés
Pl: kockahasra, meg bicepszre gondoltam... lany vagyok.2018. márc. 11. 19:46
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve a diétához, milyen porolat kell vennem? Márkát is írnátok és, hogy azt a port mire jó és mihez kell enni?
2018. márc. 11. 19:50
2/5 anonim válasza:
Semmi port nem kell venned, a diéta pont a mértéktartásról szól inkább. Tehát kevesebbet kell enned. A porok esetleg akkor lennének jók, ha hízni akarnál, de nem tudsz annyit enni mint egy ló, ezt lehet kicsit pótolni étrendkiegészítőkkel.
Ha veszel 2db egykezes rudat meg valamennyi súlyt hozzá, azzal tudsz mindent edzeni amit szeretnél.
3/5 A kérdező kommentje:
Azert kerdeztem mert olvastam ilyen proteinekrol amit a dietahoz kell. Pl: 30g protein vizzel
Meg olvastam hogy csokis feherjet bele lehet keverni a zabpehelybe
2018. márc. 11. 20:20
4/5 anonim válasza:
Igen van ilyen, de az a protein ugyan az a protein (azaz fehérje) ami pl a csirkehúsban vagy bármi másban van. Attól egyáltalán nem érsz el jobb eredményeket, de legalább elköltöd rá a pénzed és nem tudsz majd kaját venni. Végülis ha így nézzük akkor fogyni fogsz tőle :) Szerintem felejtsd el, amiket rád akarnak beszélni mert felesleges pénzkidobás lenne. Meg van a haszna, de nem számodra.
5/5 BlodDrunk válasza:
Goggle--->testépítés alapismeretek--->1.találat.
Olvassd el.
Találsz edzésterveket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!