Izomnövelés+kardió?
Igen, tudom ,hogy elég sok ilyen kérdés van, de azért megkérdezem, mert nem minden világos. Szóval, heti 6x edzek (calisthenics+súly) izomtömeg felszedés céljából. Viszont nagyon szeretek kerékpározni is. Kb heti 4x egy héten 2 órákra (gyors tempóval) szoktam menni. Igaz, még csak 3 hónapja csinálom az edzést, és valószínű ez is közre játszik, de nem látok nagyon sok változást (nyilván az is számít, hogy külön nem használok szabad súlyt, csak súlymellényt..). Biciklizés után próbálok enni szénhidrátot és mindig iszok egy fehérje turmixot is. Szóval a fő kérdés, hogy működik-e a kardió és izomtömeg felszedés egyszerre. Valamint, ha gyors felszívódású szénhidrátokat tudna valaki írni, akkor azt is nagyon megköszönném (most zabpelyhet eszek utána, ami ha jól tudom akkor lassú felszívódás, szóval nem a legjobb).
Köszönöm!
Szőlőcukor
És azért nem fejlőtsz mert califag vagy. Emelgetni kell a vasat
Helyes
Egyébként 3 dolog kell hogy fejlődj:
Mozgás
Táplálkozás
Alvás, ezt sokan elfelejtik
Ha nem alszod ki magad nem fogsz fejlődni. Kell a 9 óra pihentető(2óra mélyalvásos) alvás minimum edzés utáni este, de legjobb ha mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!