Milyen hatással lesz a sok futás a testemre?
180cm vagyok, 95kg persze ez nem mind izom. Pontosan nem tudok a testzsírarányomat, de magas mégis látszódik, hogy ez előtt éveket jártam a konditerembe, csak abba hagytam.
A mai napig néha megkérdezik mit sportolok stb... szóval nem érzem magamat kifejezetten kövérnek, csak testépítő viszonylatokban vagyok túlsúlyos, átlag emberhez képest nem annyira.
Nem akarok elveszteni az izomzatomat éppen ezért, de elveszeretnék kezdeni futni, mert az mindig is szerettem.
Milyen hatással lesz az izomzatomra ha heti 3-4x lemegyek a konditerembe és legalább ennyire elmegyek futni 2 margit szigeti kört?
Kicsit le akarom vinni a testzsír arányomat vagyis nagyon :D de nem szívesen vesztenék izmot vagy legalábbis nem sokat.
A futás tudom nem a legjobb rá. Jobbak az intenzív edzések a kondiban, de szeretem csinálni. Most is lefutottam 8km csak úgy, mert megnyugtat.
Nekem az 5km futás a cél vagy max 10 egyszerre. Többet soha az életben nem akarok futni. Plusz mindezt nem kocogva hanem elég intenzíven, szóval a 10km kicsit távol van. Max lassú monoton kocogással, de azt nem bírom.
A kérdésben írt 8kmnek is a fele séta volt, mert kb 2 éve semmit sem edzetem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!