Szerintetek egy férfinek el lehet menni kondizni, úgy, hogy futónadrág van rajta?
Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 20:21
21/24 anonim válasza:
A tütü nem is rossz ötlet, de a balett cipőben viszont rossz lenne guggolni. :D
22/24 anonim válasza:
Lehet hogy a "full hetero cicanadragos srac" tobb not dug#tt meg mint ti 3an osszesen. De ettol meg elkepzelheted :D haladjunk mar a korral gyerekek...
23/24 anonim válasza:
Az nem mércéje az embernek, hogy hány nősténnyel kopulált, vagy hánnyal nem. Jobban érdekelne, hogy hány könyvet olvasott el (és pontosan melyeket) - de hogy a Stíluskalauz nem volt benne, az száz:-D. Nyilván örülök, ha valaki kigyúrt (vagy legalábbis igyekszik), mert az az igényesség egyik jele (bár szellemi igényesség nélkül ez nekem kevés). De ettől szerintem a fiúcicanadrág ízlésficam. Persze ehhez mindenkinek joga van, másoknak meg az ellenvéleményéhez.
24/24 anonim válasza:
Senkit nem zavar szerintem,max,tibben odafigyelbej,na nem a nadrag miatt,hanem mert abban ersebven kiduforodik a lenyeg,,,max ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!