Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek egy férfinek el...

Szerintetek egy férfinek el lehet menni kondizni, úgy, hogy futónadrág van rajta?

Figyelt kérdés

2018. szept. 19. 20:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%

"Attól hogy valaki felvesz egy feszülős nadrágot hirtelen megváltozik a szexuális beállítottsága? :D"

Kezdjük ott, hogy egy heteró férfi eleve nem evsz fel feszülős nadrágot. És most nem a slim fit farmerokra gondolok, hanem az ilyen lycra anyagú buz*iságokra.

2018. szept. 20. 00:07
 12/24 anonim ***** válasza:

"Lycra anyagú buz*iságokra":-DDD.

Ezt te írtad, Peti? (No cheat, a feszülős farmerből levágtam, hogy te vagy az:-D).

2018. szept. 20. 01:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek a nadrágok sokkal vagányabbak, mint a többi és az edzés is sokkal hatékonyabb benne, de ez az én véleményem
2018. szept. 20. 01:32
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

Hozzá időnként jár egy srác, futónaci, fehér atléta, kis bajusz. Esküszöm amikor először megláttam azt hittem feltámadt Freddie Mercury. :D

Biztos jó viselet az a hátsó, de minden látszik benne...

2018. szept. 20. 06:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Most olvasom mit írtam. Hátsó... Meg van vadulva a telefonon az autokorrekt :D
2018. szept. 20. 09:33
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem bírom az ilyesmit, ha futok, akkor is felé megy egy rövidgatya, nem lóbálom a cerkát.
2018. szept. 20. 18:44
 17/24 anonim ***** válasza:
#11 Nem a kérdésemre válaszoltál!
2018. szept. 20. 18:54
 18/24 anonim ***** válasza:
94%

Mert aki egy tangaban feszit a szinpadon az is meleg egybol ugye? :DDD jaj istenem... 1980 ban elunk vagy mi? Kb akkor volt ez a gondolkodas. Meg amugy pl nekem a full feszulos ultra skinny farmer ugyanez a kategoria. En fel nem vennem, de van akinek jol all.

A kerdesre valaszolva, en biztos nem vennem fel, mert ahhoz nincs jo combom vadlim hogy mutogassam. De szerintem akinek van egy jo izmos combja hozza, annak jol all. Ahova jarok ott is van par srac aki ebbe a full hosszu feszulos fekete "cicanadragban" edz. Pl gymbeam-es. De van aki erre huz egy rovid gatyat aztan hello.

2018. szept. 20. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:
65%
Pacsi utolsó
2018. szept. 20. 22:13
 20/24 anonim ***** válasza:
23%
Elképzeltem a cicanadrágos rövidgatyás full heteró csapatot. Edzhetnének tütüben és balettcipőben is:-).
2018. szept. 21. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!