Tesi órára egy feszülős futónadrágot akarok hordani természetesen alsó nélkül. Csak nem tudom hogy mennyire gáz hogy ha látszik a vonala a f4s2omnak tesin. Szerintetek?
Szerintem gáz.
Húzz rá egy bővebb rövidnadrágot. Én konditeremben így szoktam látni a férfiakat.
Bár mondjuk ott azt sem szólják meg, aki csupa feszülősben van, és bámulni sem szokták.
De suliban biztosan gáz lesz. Na meg a tanárokat sem akarod gondolom, hogy nézegessenek :)
A feszülős futónacival semmi gond, de vegyél alá legalább egy feszesebb sport tangát. Akkor még szabadon és majdnem meztelenül érezheted magad, de közben mégis takarja egy picit a farkad. És a tangának alig észrevehető a vonala, legfeljebb max hátulról látszik picit fenék felett a háromszöges része. :) De az még jól is néz ki. :)
Én legalábbis így szoktam, mert én is feszülőst hordok. :) Mondjuk én farmerből is csak feszülős skinnyt veszek, ami a seggemen is teljesen feszes mint egy futógatya, és ez alá is a tanga a legjobb, nekem nagyon bevált. :) És így mégsem olyan látványos a farkam kontúrja.
Énsem veszek alá semmit ha ilyenben vagyok.Szerintem sokkal cikibb mikor csak egy mütyür domborulatod van.
Nekemis látszik teljesen még a makkom vonala is de nem érdekel barátnőm szerint is inkább látszódjon minthogy szoros marhaságokat vegyek alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!