Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tesi órára egy feszülős...

Tesi órára egy feszülős futónadrágot akarok hordani természetesen alsó nélkül. Csak nem tudom hogy mennyire gáz hogy ha látszik a vonala a f4s2omnak tesin. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2017. nov. 20. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Hát,szerintem eléggé gázt. Hogyha valaki véletlenül kiszúrja, felhívja rá a többieknek a figyelmét, és kicsit kacagás tárgya leszel; ne akarj, kérlek, megszégyenülni! Nem jó dolog az!
2017. nov. 20. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem gáz.

Húzz rá egy bővebb rövidnadrágot. Én konditeremben így szoktam látni a férfiakat.

Bár mondjuk ott azt sem szólják meg, aki csupa feszülősben van, és bámulni sem szokták.

De suliban biztosan gáz lesz. Na meg a tanárokat sem akarod gondolom, hogy nézegessenek :)

2017. nov. 20. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Hogy lehet abban tesizni?
2017. nov. 20. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Miért is "természetesen alsó nélkül"?
2017. nov. 21. 06:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A feszülős futónacival semmi gond, de vegyél alá legalább egy feszesebb sport tangát. Akkor még szabadon és majdnem meztelenül érezheted magad, de közben mégis takarja egy picit a farkad. És a tangának alig észrevehető a vonala, legfeljebb max hátulról látszik picit fenék felett a háromszöges része. :) De az még jól is néz ki. :)

Én legalábbis így szoktam, mert én is feszülőst hordok. :) Mondjuk én farmerből is csak feszülős skinnyt veszek, ami a seggemen is teljesen feszes mint egy futógatya, és ez alá is a tanga a legjobb, nekem nagyon bevált. :) És így mégsem olyan látványos a farkam kontúrja.

2017. nov. 21. 23:20
 7/7 anonim válasza:
62%

Énsem veszek alá semmit ha ilyenben vagyok.Szerintem sokkal cikibb mikor csak egy mütyür domborulatod van.

Nekemis látszik teljesen még a makkom vonala is de nem érdekel barátnőm szerint is inkább látszódjon minthogy szoros marhaságokat vegyek alá

2017. dec. 26. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!