Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 1 Honapja kondi termezem,...

Badon kérdése:

1 Honapja kondi termezem, milyen ételektek egyek tömegnövelésre? Nem akarok semmi féle port szedni, csak természetesen tömeget növeli!

Figyelt kérdés

2015. jún. 4. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
body.builder.hu --> Sárga Kapszula letöltése.
2015. jún. 4. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

a fehérjeporok is természetesek, ha utánanézel annak ,hogy miből és hogy készülnek magad is megbizonyosdhatsz róla, pl veszel egy fűszerkeveréket az is "por" nagyon apróra őrölt fűszerek, hasonló a fehérje is, esetleg olvasd el ezt:

[link]

2015. jún. 4. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
kedves előttem szóló a fehérjeporokat maga a sátán készíti úgyhogy természetellenes úgy ahogy van
2015. jún. 4. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor neked nem ajanlom hogy etterembe levest egyel, vagy barmit ami lisztbol keszult ha por fobiad van.
2015. jún. 5. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Zabpehely/zabkorpa, csirkemell, brokkoli, rizs, köles, hajdina, tej, tojás, tonhal,lazac. Nekem több ismerősöm is van, aki fehérjepor nélkül épített nagy izomzatot.megjegyzem mind férfi, nem szarakodnak a kölessel meg brokkolipárolással, inkább simán csak baromi sok tojást (rántottaként) esznek és gyümölcsöket turmixolnak tejjel. én sem hiszek a fehérjeporban, hosszú távon tönkreteszi az emésztést,allergiát, pattanásokat hoz ki.
2015. nov. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!