Ha most ősszel minden nap felhasogatok 1 mázsa fát, annak lesz látható eredménye? Izmosabb leszek?
Kaja rendben van. Rendes férfias ételeket szoktam enni!
Nem müzlit meg ilyen madáreledeleket.
16., sajnos el kell keserítselek. Az ilyen nem ad erőt.
Edzettem már egy csomó buszsofőrrel, állatgondozóval de az első 20 percben kifulladtak, lihegtek és szünetet kellett tartaniuk.
Ezzel max csak műerőt érhetsz el, meg felfújt izmokat.
A kondiban tudod csak az igazi izmokat összeszedni. (ezeket szeretik a nők.)
Úgyhogy azt ajánlom, hogy menjél kondiba ha akarsz valamit. Mert ezzel csak azt fogod elérni, hogy lósz@r szagú leszel
Nem, nem. Csak a bánya. És ha jót akartok magatoknak akkor Puffin lekvár. Az ad erőt és mindent lebíró akaratot.
#22, sajnos el kell keserítselek. Az ilyen nem ad erőt.
Edzettem már egy csomó kondissal de az első 20 percben kifulladtak, lihegtek és szünetet kellett tartaniuk.
Úgyhogy azt ajánlom, hogy menjél kondiba ha akarsz valamit, mert ezzel csak azt fogod elérni, hogy homár leszel.
#23, sajnos el kell keserítselek. Az ilyen nem ad erőt.
Edzettem már egy csomó emberrel akik lekvárt ettek de az első 20 percben kifulladtak, lihegtek és szünetet kellett tartaniuk.
Úgyhogy azt ajánlom, hogy menjél kondiba ha akarsz valamit, mert ezzel csak azt fogod elérni, hogy inzulinsokkot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!