Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szénhidrátot miből a legérdeme...

Szénhidrátot miből a legérdemesebb bevinni? (amitől cukorbeteg se leszek)

Figyelt kérdés
úgy értem, mi a leghasznosabb típusú szénhidrát a szénhidráton belül. (Azt természetesen én is sejtem, hogy a cukor közvetlen formájában biztosan nem az)
2018. szept. 15. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Majd szálkásításnál pedig mehet a kannás bor.
2018. szept. 15. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Nekem ideális esetben zöldségből és olajos magból jön (plusz mikromennyiségben szinte mindenből), de ha neked nagyobb mennyiségű szénhidrátról van szó, akkor ajánlom a gabonákat. Mondjuk rizs, köles, de persze ehetsz kenyeret is, ezek mind elég hasonló cuccok, a köles leginkább egyféle (?), rizsből és kenyérből már van lassabb, gyorsabb is, van, akinek ez számít, van, akinek nem.

Nincs olyan, hogy "leghasznosabb típusú szénhidrát". Nyilván kevésbé szerencsés tömény cukorra alapozni, de nem lehet azt mondani, hogy a zöldség (melyik? sokféle van, különféle cukor- és keményítő-, sőt fehérjetartalommal s akkor a mikrotápanyagokról szó se volt) vagy mondjuk a zab jobb. Bár a zab kihagyása kevésbé problémás, mint a zöldségeké... De akkor sem mondanám, hogy a zöldség a "leghasznosabb". Legfeljebb van, akinek az.

2018. szept. 15. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Zöldség, olajos magok, köles

Úriiisten, rendes ember ilyet nem eszik. Mi vagyok én papagáj?

2018. szept. 16. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!