Mi ennek az eszkoznek a neve?
Figyelt kérdés
Ugy nez ki mint egy push up bar, csak sokkal hosszabb. Egy mini párhuzamos korlátnak mondanám :D leginkább street workoutosok használják. Remélem ennyibol ra lehet jonni2018. szept. 15. 08:51
11/16 A kérdező kommentje:
Most jelenleg 10ezret tudok edzésre költeni..ezen es sulymellényen gondolkodok. Akkor jobban megeri a sulymelleny 10 ezerert?
2018. szept. 15. 20:27
12/16 anonim válasza:
Hát ha azon a szinten vagy hogy már rendesen mennek a dolgok,pl fekvő az 40+ meg húzódzkodás is 10/20 plusszos akkor megérné azt igen
13/16 anonim válasza:
Hat en 180 vagyok es nekem is ugyanilyen 73 centis a tolodzkodom es siman tudok rajta,meg amugyse jo vizszint ala menni igaz en tudok igy is ezen rendesen :D Szerintem 188 centivel is kiraly ez es tudsz rajta invertalt evezni is.Helyedben megvennem, szerintem boven jo lesz felhuzott labakkal.En is azt hittem keves ez a 73 centi de szerintem egyaltalan nincs szukseg nagyobbra.Amugy tudom ajánlani a gymnastic ring-t,amazonon 5-6 ezer + szallitas ,na azon megint mindent tudsz csinalni (tolodzkodas,huzodzkodas,invertalt evezes stb) es baromi nehezek rajta a gyakorlatok mert instabil.Ennnyira nem ajanlom a sulymellenyt,nekem is volt es utáltam, nagyon meleg,el is adtam...belesul az ember.Helyette vettem Myprotein-rol tolodzkodo ovet + tarcsa.En sokkal jobban kedvelem ezt,nem meleg,nem izzad ra az emberre es szerintem kenyelmesebb is.Hatranya ,hogy fekvore nem tudod hasznalni de azt megtudod oldani akar egy 10-20 kilos tarcsaval a hatadon ,de en akkor mar fekvenyomassal kiserleteznek sokkal jobb mellre.10 kilos sulymellenyt nagyon gyorsan kinoned egyebkent...Jofogason mar sz*rert hugyert talalsz fekpadot + sulyt.
14/16 anonim válasza:
Teves 83 centi az enyem osszeszerelve,decathlonos :D 73 centis tényleg nem lesz jo egy 188 centis embernek.
15/16 A kérdező kommentje:
Remelem nem gond, hogy.megkérdezem, de mennyiért vetted?
2018. szept. 16. 13:55
16/16 anonim válasza:
Ugyanennyiért vettem 1-1,5 éve.Nagyon masszív és nagyobb talpai vannak ,mint annak a sárgának amit küldtem.A markolatrész is tök jól párnázott ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!