Edzés után nagyon fáradt vagyok. Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy amióta fogytam 12 kg-t azóta szinte olyan mértékben fáradékony vagyok, hogy állva eltudok aludni. Más ember amikor végez a gymben, mosollyal az arcán megy ki én meg mint egy hulla. Hazajövök eszek egy kis rizst és filét és le kell feküdnöm aludni. Múltkor is hazajöttem még ennem sem kellett csak az ágyat akartam és erőm nem volt felébredni. Fogyókúra és most izomépítés alatt: hajdinát, rizst, filét, halat, zöldségeket és proteint eszek (iszok).2018. jan. 16. 21:45
1/3 anonim válasza:
Ez azert vam szerintem mert te beleadtal mindent, aki mosolyogva megy ki a vegen az n.edzett eleg kemenyen.
2/3 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, vitamint szedj. De az normális hogy edzés után már olyan fáradt leszel :)
3/3 anonim válasza:
Próbálld ki, igyál 0.5gramm *testtömeg dextrózt edzés után, ha az rendbe tesz, akkor a vércukroddal vannak problémák...
Amúgy hogy állbak a makróid? Miből mennyit eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!