Végtag zsibbadás-kar zsibogásra valami?
Figyelt kérdés
Nehéz fizikai munkát végzek(vágóhíd),sokszor zsibog,fáj,néha görcsösen is a karom,alvásba is zavar.Orvosnál voltam,kivizsgálásokon túl vagyok....váltsak munkahelyet,ennyi.Vitaminból ezt szedem: [link] Mi volna jó még?Hobbi kondis vagyok,néha bezavar az edzésbe is.Milyen étrendkiegészítők segíthetik még a regenerálódást?2018. szept. 11. 11:46
1/7 A kérdező kommentje:
(40-férfi)Esetleg van-e valami komlexebb vitamin?gyógyszertári Centrum,Béres csepp,stb...semmit nem érnek.Bengai,Fastum,Flektor szintén.Röhej,de ami ér valamit és segít az ez: [link] Lehet röhögni,de sajnos ez az egyetlen ami segít hogy aludhassak.
2018. szept. 11. 11:53
2/7 anonim válasza:
Erről a kenőcsről írják hogy vérbõséget kelt. És ha segített akkor lehet hogy keringési zavar okozza a zsibbadást. Próbáld meg azt is hogy sok folyadékot iszol akkor is ha nem érzel szomjúságot. Mivel például az idős édesanyám vére besűrűsödött a folyadékhiány miatt.
3/7 anonim válasza:
Ja és végtag zsibbadás lehet még gerincproblémától is amikor a kiboltosuló porckorong ideget nyom.
4/7 anonim válasza:
foleg idegi problema, menj dokihoz, ne alternativ hulyesegeket csinalj
5/7 anonim válasza:
Magnézium plusz b6 vitamin ezt a kettőt pár napig nagyobb dózisba és talán jobb lesz
6/7 anonim válasza:
Porckorongsérv? Az szokott ilyen tuneteket okozni. A fent felsorolt cuccok erre semmit nem ernek. Foleg ha az ideget nyomja.
7/7 anonim válasza:
lehet ez több dolog,mint az írt porckorong probléma a nyaki szakaszon,de lehet könyök alagút szindróma is.
1höz kellene egy mri,ez kb 1 év várakozás beutalóval,vagy 1 kiló kp-ben.
a 2.hoz meg könyökmerevítő,hogy alvás közben viszonylag egyenes tudjon maradni a kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!