Melyik edzésterv lenne jobb otthonra szerintetek?
Elsősorban tömegnövelés lenne a cél minél kevesebb zsírral,étrend megfelelő,edzést saját testsúlyos gyakorlatokkal,súlymellénnyel,trx el és kettlebellel csinálom.
2 edzésterv között gondolkozom,szerintetek melyik válna be?
Push/Push/Leg,core 1 nap pihi és újra PPU vagy jobb lenne a Push/kardiónap/Pull/kardiónap/Leg,core és 2 nap pihi?
Első verzió kicsit soknak tűnik nem?
Kardiónap tartalmazna zsákolást,ugrókötelet és kettlebellt.
176/81F vagyok,2600 kalória körül eszek naponta,140-150g fehérje,300g szénhidrát és 80g zsír.
Egy saját testsúlyos teljes testes edzés hogy néz ki kb?
Húzodzkodás,evezés,fekvőtámasz,tolódzkodás,guggolás,kitörés,vádli meg 1 bicepsz,1 tricepsz,1 vállgyakorlat 4 sorozattal?
Nézz utána a shopbuilder nevű oldalon, hogy miből mennyit érdemes csinálni. Először egész testes edzéssel kezdj szerintem, azt 1-2 hónapig csináld, egy héten 3-4 alkalommal, aztán később már mehet az osztott edzés, különböző izomcsoportokra. Az étrendre is nagyon figyelj, nézz étrendeket.
Szálkásítanod kell majd a későbiekben mindenképp.
Az én otthoni edzéstervem:
5x30 perc tévézés
3x1 óra gépezés
2x45 perc psezés
8x1 óra alvás
6x30 perc sörözés és pizza zabálás
12x30 perc punnyadás, fekvés, lötyögés
Jó sok tömeg tud jönni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!