A szálkásítás végén járok. Kb mennyi a jelenlegi testzsírom?
Gyenge vagy, erre nem lehet mit mondani. Nem bírsz végigcsinálni egy diétát.
Maradj zsíros, nem mindenkinek kell jól kinéznie.
Meg miért 1700 kalória? Szerintem te 0,5kg-nál többet fogysz, pedig nem lenne célszerű.
Ha pedig mégis úgy van, hogy 1700 kalóriával fogysz heti 0,5kg-ot.
Akkor egyél minőségibb kajákat, ne egyszerű ch-kat, hanem összetetteket és rostban gazdagokat. Így nem lesz megemelve a vércukorszinted, inzulinod és nem leszel éhes. Plusz egyél sok zöldséget és igyál sokat.
Ha így is éhes vagy, akkor mozogj többet és többet ehetsz
Heti 1 kg-t szoktam fogyni.Eddig kb 5.5kg-t fogytam.Mennyit egyek akkor,2000 körül?2300 felett szoktam tömegelni.
Soha nem volt célom hogy szálkás legyek,mindig is erőemelő,erősember akartam lenni.És már 2 hete gyengülök.
"Soha nem volt célom hogy szálkás legyek,mindig is erőemelő,erősember akartam lenni.És már 2 hete gyengülök."
Akkor mi volt az az ok hogy diétába kezdtél, és tudtad is hogy ez erőveszteséggel jár?
Mennyit nyomsz guggolsz húzol fel?
Az utóbbi időben akadozott a fejlődésem és gyengültem.
Kellett már egy új,periodizált edzésterv.De nem tudtam higyan csináljam.Szóval gondoltam elkezdek szálkásítani,leadok egy kis zsírt,ezalatt az idő alatt meg közben kigondolom hogy legyen az új edzésterv.
Fekve 115 guggolás 170 felhúzás 200
De ha már belekezdtem,el kéne menni valami elfogadható szálkásabb szintre.
Tavaly már szálkásítottam egyszer,de akkor rengeteget gyengültem,most közel sincs akkora gyengülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!