Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akiknek skinny fat alkatuk...

Akiknek skinny fat alkatuk van azoknak milyen módszerrel sikerült el tüntetni a zsírpárnájukat?

Figyelt kérdés

Én a skinny fat kategóriába tartozom, viszonylag tömzsi testalkatom van azaz nem vagyok vékony, de dagadt sem, csak inkább a hasamon van zsír.

Szóval a kérdésem az hogy feltétlen kell a kardio vagy elég csak a súlyzós,saját testsúlyos edzés ahhoz hogy ne veszítsek izmot hanem növesszem, de közben le is fogyjak? mert észrevettem hogy fogytam hasból viszonylag sokat.

Ha nem konkrétan érthető a kérdésem azért elnézést nem vagyok konkrétan otthon a témában, pedig sok mindent olvastam a testépítéssel kapcsolatban, könyvet is vettem de azt a konkrét választ sehol nem találtam amire kíváncsi vagyok.

2018. aug. 30. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
A fogyáshoz a táplálkozásodat kell rendbe rakni ha közben edzel is akkor többet fogysz zsírból mint izomból
2018. aug. 30. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Az szerintem helyén van. Kiiktattam rengeteg felesleges dolgot. :)
2018. aug. 30. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
De nem csak ennyi ki kell számolni hogy mennyi kalóriát viszelbe és ahhoz képest kb 300 500 al kell többet elégetned. Lehet többet is de az már nem egeszseges
2018. aug. 30. 21:18
 4/4 anonim válasza:
79%

Egyértelműen kalóriadeficittel tudsz zsírt veszíteni, viszont közben figyelned kell a bevitt makrotápanyagok arányára is. Én diétánál ezt a képletet használom: (Testsuly kg x 2.2)×10=Ennyi kalóriát vihetek be egy nap és fogyok heti 1 kilót. Ebből kb 45% összetett szénhidrát, 35% fehérje és 20% zsír.

Amit te szeretnél, hogy egyszerre zsírt veszits es sovány izomtömeget építs, arra is van persze megoldás, csak nem túl egészséges. Ha bírod a nagy dózisú trenbolont, annak körülbelül ilyen hatása van, én használtam, szépen letakarította a zsírt rólam és közben izomtömeget is hozott. Viszont a közérzeted baromira rossz tőle, nincs kedved edzeni, libidót lenullázza megfelelő mennyiségű tesztoszteron nélkül.

2018. szept. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!