Akiknek skinny fat alkatuk van azoknak milyen módszerrel sikerült el tüntetni a zsírpárnájukat?
Én a skinny fat kategóriába tartozom, viszonylag tömzsi testalkatom van azaz nem vagyok vékony, de dagadt sem, csak inkább a hasamon van zsír.
Szóval a kérdésem az hogy feltétlen kell a kardio vagy elég csak a súlyzós,saját testsúlyos edzés ahhoz hogy ne veszítsek izmot hanem növesszem, de közben le is fogyjak? mert észrevettem hogy fogytam hasból viszonylag sokat.
Ha nem konkrétan érthető a kérdésem azért elnézést nem vagyok konkrétan otthon a témában, pedig sok mindent olvastam a testépítéssel kapcsolatban, könyvet is vettem de azt a konkrét választ sehol nem találtam amire kíváncsi vagyok.
Egyértelműen kalóriadeficittel tudsz zsírt veszíteni, viszont közben figyelned kell a bevitt makrotápanyagok arányára is. Én diétánál ezt a képletet használom: (Testsuly kg x 2.2)×10=Ennyi kalóriát vihetek be egy nap és fogyok heti 1 kilót. Ebből kb 45% összetett szénhidrát, 35% fehérje és 20% zsír.
Amit te szeretnél, hogy egyszerre zsírt veszits es sovány izomtömeget építs, arra is van persze megoldás, csak nem túl egészséges. Ha bírod a nagy dózisú trenbolont, annak körülbelül ilyen hatása van, én használtam, szépen letakarította a zsírt rólam és közben izomtömeget is hozott. Viszont a közérzeted baromira rossz tőle, nincs kedved edzeni, libidót lenullázza megfelelő mennyiségű tesztoszteron nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!