Izmos női karok ellen mit lehet tenni? Lehet egyáltalán valamilyen módszerrel vékonyítani?
Gyerekkoromban versenyszerűen tornáztam, edzettem, ennek köszönhetően sajnos a karom megizmosodott. És ez nagyon-nagyon zavar. Főleg az alkarom az, ami csúnya, vastag, férfias. Többen be is szóltak már ez miatt, hogy olyan a karom mint egy férfié, meg milyen vaskos. Már többször is sírtam ez miatt, már tükörbe sem merek nézni, mert én is rondának látom. Nem nőies, az önbizalmamat teljesen lerontja. Ráadásul most is olyan munkát végzek, ahol erőltetem a kezeimet.
Nincs rajta felesleges zsír, alapból vékony, sportos alkatom van, csak a túl sok izom a bajom.
1)
Auschwitz diéta (Durva kalória és fehérjedeficit egy pár hétig, esetleg 1-2 hónapig.(Nem igazán ajánlott.)
2)
A test más területeinek megedzése, hogy arányaiban kisebbnek tűnjön a kar,alkar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!