Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izmos női karok ellen mit...

Izmos női karok ellen mit lehet tenni? Lehet egyáltalán valamilyen módszerrel vékonyítani?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban versenyszerűen tornáztam, edzettem, ennek köszönhetően sajnos a karom megizmosodott. És ez nagyon-nagyon zavar. Főleg az alkarom az, ami csúnya, vastag, férfias. Többen be is szóltak már ez miatt, hogy olyan a karom mint egy férfié, meg milyen vaskos. Már többször is sírtam ez miatt, már tükörbe sem merek nézni, mert én is rondának látom. Nem nőies, az önbizalmamat teljesen lerontja. Ráadásul most is olyan munkát végzek, ahol erőltetem a kezeimet.

Nincs rajta felesleges zsír, alapból vékony, sportos alkatom van, csak a túl sok izom a bajom.

2017. dec. 3. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez alapján szerintem túlreagálod. Én NAGYON ritkán láttam eddig olyan nőt, akinek vastag volt az alkarja, azok is általában vagy masszőrök voltak vagy valamilyen más fizikai munkát végeztek, de ezek sem voltak szálkásak finoman szólva, szal a zsír nagyban hozzátett.
2017. dec. 4. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Én most azért szólak le mert nevetségesen vékony a karod, egy nőhöz képest is.

Szerintem ilyen vékony karokkal szánalmas vagy, és én vissza se köszönnék neked.

2017. dec. 4. 16:13
 13/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondja szinte minden ember azt nekem, hogy "de izmos, vastag karod van" ?
2017. dec. 4. 18:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ismerek olyan nőket, akiknek legalább olyan vastagságú karjuk van mint nekem, azzal a különbséggel, hogy nekik lötyög, tehát zsírosabb az enyémnél, de bezzeg nekik senki nem szól be a vastagság miatt.
2017. dec. 4. 18:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Vannak fejben bajok, ha ilyen óvodás dolog bántja a lelkedet. Ne itt keresd a problémát, nem a karoddal van baj.
2017. dec. 4. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért mert nem vastag a karod, csak definiált, de ezt egy átlag, nem sportoló ember nem érti és nem is érdekli.
2017. dec. 4. 23:57
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem gyönyörű. azok a férfiak akik edzenek szerintem mind szépnek tartana egy ilyen női izomzatot.
2017. dec. 25. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!