A növit mennyi ideig érdemes használni? Mekkora adagokban? Ilyen jellegű kérdéseknél írják, hogy ennyi meg annyi iu. De az mennyi ml- ben kifejezve?
Figyelt kérdés
Mi az amit hozhat? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert elméletben sok okosságot mondtak már, egymásnak teljesen ellentmondó dolgokat is. Aki csinált már ilyet az tudja, hogy mik voltak az eredmények.2018. aug. 27. 21:57
11/20 A kérdező kommentje:
Nyugi. Az van. Mellesleg 6 kilóért nem kapsz olyan sokat...
2018. aug. 28. 11:25
12/20 anonim válasza:
Ennyi tudással bele mernél kezdeni?
13/20 A kérdező kommentje:
Látod ezért kérdezek. Ezen az oldalon is láttam, hogy megkérdezték már. Annyit valaki leírhatna, hogy az iu az mit jelent.
2018. aug. 28. 11:55
14/20 anonim válasza:
Nem itt kellene pedig. Erről tudsz az interneten olvasni számtalam cikket és még vannak könyvek is. Az IU angolul az nemzetközi egység , magyarul pedig NE.
15/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm. Tehát akkor egy ampulla az 30 iu. Egyébként ahol utána tudsz olvasni, megtettem, ott sem egységesek a vélemények. Nem az orvosi dolgokra vagyok kíváncsi, hogy mire adjàk, mennyit, hanem aki erre használja, annak mit hatott.
2018. aug. 28. 12:47
16/20 anonim válasza:
Mutass mar magadrol kepet te bohoc
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te más vagy? Úgy is mondhatnàm egy igazi homár.
2018. aug. 28. 18:22
18/20 anonim válasza:
Attól függ milyen.Egységekre van elbontva rá van írva az ampullára. Napi 5 egység kell minimum max 20-30 de az már komoly dózis. Edzőm nekem rövid idegig használja versenyek előtt (talán 4-8 hétig?) ő neki így jó. Ennyi ami tapasztalatból tudok mondani a többi csak az okosság.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Ez 30 NE ampullánként. Az edződ mire használja? Neki mit segít? Száraz lesz?
2018. aug. 28. 21:40
20/20 anonim válasza:
Te miért használnád? Mi lenne a célod amit elszeretnél vele érni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!