Edzéstervvel kapcsolatos kérdés lent. Szerintetek?
Túl intenzív edzés, (kb 7 hónap alatt) ami azt eredményezte hogy növekedés mellett, striák alakultak ki vállaimnál.. vagyis a szokásos helyeken. ami minden 2. testépítőnek ismerős szerintem..
Nem is az a lényeg nem nagyon zavar, csak megszeretném kérdezni leginkább a profiktól hogy jo lenne vagy lenne-e hátránya hogy ha az egyik héten a nagyobb, másik héten kisebb izomcsoportra edzénék... tudom valaki számára hülyeségnek hangzik de úgy csinálnám hogy:
Egyik hét:
Hétfő:Mell
Kedd:Pihenőnap
Szerda:Láb
Csütörtök:pihenőnap
Péntek:Hát
Másik hét:
Hétfő:bicepsz
Kedd:p.nap
Szerda:tricepsz
Csütörtök:p.nap
Péntek:Váll
És így felváltva...
Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Szerintetek?
Nem a túl intenzív edzés miatt repedt meg a bőröd. Sőt ha minden izmot megedzel heti egyszer az nem túl intenzív, hanem pont jó. Többször nem nagyon lehet naturálban, kevesebbszer meg nem érdemes.
Az izom/zsír tömeg növekedése miatt repedt meg a bőröd. Ennek meg csak egy kisebb része köszönhető az edzésnek, a másik része a kaja, hisz anélkül nem nagyon nőnél.
Kéthetente edzeni egy izomcsoportot kb felesleges.
Valamint gondold végig logikusan. Nem akarsz több repedést, ezért kevesebbet edzel. Mi lesz a vége? Jó esetben stagnálsz, rosszabb esetben kisebb leszel.
Ha stagnálni akarsz, mert amit eddig elértél neked elég, akkor nem az edzésből hanem a kajából kell visszavenni. Nézz olyan étrendet amivel fenntarthatod az izomzatod, de nem fejlődsz.
Véleményem szerint 7 hónap alatt azért olyan hatalmas izomzatot nem építhettél naturálba, így nem tudom mi értelme máris stagnálni. A repedés meg ne zavarjon legalább látszik, hogy edzel és különben sincs semmi negatív hatása.
Ha barnulsz (nap vagy szoli) akkor kevésbé fog látszani és idővel amúgy is halványul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!