Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervvel, étrenddel...

Milyen edzéstervvel, étrenddel és táplálék kiegészítőkkel lehet a leghamarabb szép és látványos eredményt elérni?

Figyelt kérdés
194cm vagyok 90 kg átlagos testalkat talán kicsit izmosabb is mint az átlag széles vállakkal hiszen sok sportágban kipróbáltam már magamat és régebben konditerembe is jártam de akkor nem olyan komoly szándékokkal mint amit most elterveztem! Van is egy színész Chris Hemsworth akinek a kidolgozottsága eléggé szimpatikus igaz ezekhez a testzsír %-okhoz nem értek annyira de valahogy azt az alakot elszeretném érni jövő nyárra lehetséges ? Tudna nekem valaki ehhez a célhoz megfelelő edzéstervet/ terveket mert ugye a változatosság nem árt és konkrét étrendet mennyiségekkel mit egyet mekkora mennyiséget egyszerre ha valaki ért ezekhez a dolgokról személyes tapasztalatokat is szívesen olvasnék! olvasgattam oldalakon ezekről de azt szeretnék itt is véleményeket olvasni kinek mi a tapasztalata előre is köszönöm!
2018. júl. 29. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebben tud neked segíteni az un. személyi edző. Természetesen nem ingyen. Másik lehetőség, hogy kibogarászod magadnak az infókat.
2018. júl. 29. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!