Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket is zavar ha láttok...

Titeket is zavar ha láttok valakit az edzőteremben aki nem edz rendesen?

Figyelt kérdés
Pl ma láttam egy csavot felnőtt férfi létére 5 kilós súlyzókkal vállból nyomni

2018. aug. 24. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
És ha csak bemelegített? o.O
2018. aug. 25. 11:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk jár le a terembe egy hasonló figura, de neki stroke ja volt. És azért edz kicsikkel mert nagyobbakkal nem edzhet. Nekem is volt mikor meghúztam az ízületem munkahelyen és nevetséges súlyokat használtam a teremben.
2018. aug. 26. 09:58
 13/23 A kérdező kommentje:

Oké akkor itt a teljes történet:

Épp én is vállaztam és láttam hogy a mellettem lévő csávó 5kilósokkal

Nyom. Igen kezdő volt és vékony de nem beteg nem anorexiás. Miközben én 10kilósokkal oldalemeltem láttam hogy néz mintha valami érdekeset csinálnék. Pár perccel később odament hozzá egy magát edzőnek kinevezett pali és mondta neki hogy azért ne csinálja nagyobb súllyal mert az tönkreteszi az izmokat.

Amúgy nem azért járok edzeni h másokat nézzek meg fikázzak de 14 évesen kezdtem edzeni és akkor többel nyomtam nem 40 kilóval de többel. Egyébként látszott is rajta hogy egyáltalán nem nehéz neki a súly

2018. aug. 28. 13:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

De b@zmeg ő fizette ki az a rohadt bérletet, nem te.

Ameddig ő nem akadályoz téged és nem a te fejlődésed múlik az övén semmi közöd hozzá.

2018. aug. 28. 14:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas vagy.

Te magad is láthattad, hogy kezdő és vékony, akkor meg milyen jogon nézed le őt? Leszarja mindenki, hogy te hány kilóval kezdtél, más volt az alkatod és erőnléted. Ennyi. Ne akard még ezt is megmagyarázni valami nevetséges "denemisúgyvoltaz"sztorival csak hogy itt igazat adjunk neked, mert nem fogunk. Elástad magad már az alap kérdéssel is.

Az meg gondolom, eszedbe se jutott, hogy az az edző esetleg jobban ért a dolgokhoz, igaz? Ja tudom, most mindjárt előrukkolsz erre is valami magyarázattal. Afelett meg elsiklasz, hogy az edzetlen izmok túlterhelése igenis káros. És bizony, egy vékony kezdőnél lehet, hogy ez a túlterhelés az 5 kg pluszt jelenti.

Mit foglalkozol te ezzel, ártott neked az a szerencsétlen? Nyilván azért van ott, mert tenni akar a testéért és valahol el kell kezdeni. Te meg nem edzel normálisan és/vagy emberileg vagy egy hatalmas nulla, ha ráérsz idegeneket szidni.

2018. aug. 29. 17:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg lehet hogy közben egy olyan boxoló a csávó hogy 1 ütésből megölne, vagy maradandó károsodást okozna :D

Nekem is volt ilyen, lenéztem a fele akkora gyereket edzésen, aztán hazáig vérzett a pofám miután bunyóztam vele.

2018. aug. 29. 17:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Ez a 15ös válaszoló jó hülye lehet
2018. aug. 29. 22:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

De téged miért zavar ha valaki 5 kilóval nyom?

Képzeld én is több év kondi után van amikor csak 5 kilókat nyomok. Fáradtság, vagy sok sorozatismétlés miatt van. Na és akkor mi van? Azért ne legyél nagymenő, mert van aki esetleg azt kevesli amit te nyomsz ki. Konditeremben senkit nem nézünk le. Hiszen a lényeg az, hogy tesz valamit az egészségért. Ezért ne azzal foglalkozz ki mennyi súllyal edz.

2018. aug. 29. 22:23
 19/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg aki nem tud edzeni az ne menjen edzőterembe bohóckodni az óvodás súlyokkal. 5 kilóval a kislányok nyomnak. Pont
2018. aug. 29. 22:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs pont. Hülye izomagyú nyomorék vagy, aki alanyi jogon mer lenézni másokat, mert sajnos még nem kapott egy irtózatos pofán verést valakitől. Na itt a pont.

Van ismerősöm, aki konditermet üzemeltet, hát ő úgy vágja ki az ilyen hozzád hasonló gyökereket, mint macskát sz.rni. Kerek perec kijelenti, hogy mások megszólása, fikázása nála semmilyen szinten nem megengedett, ha ez valakinek nem tetszik, kívül tágasabb.

2018. aug. 29. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!