Miért nem eszek rendesen?
Lehet, hogy egyedül vagy otthon?
Ha valaki éhség érzet hiánya miatt nem tud enni annak gyakran savhiány az oka. Ebben az esetben talán mégsem erről van szó mivel a suliban eszel rendesen, és a panaszod nem arra vonatkozik.
Jobb étvággyal eszik az ember ha nem egyedül kell neki ülni. Ha mégis így lenne akkor próbálj guszti szendvicset készíteni, vagy főzni valamit. Az interneten rengeteg képes ajánlat van ami meghozhatja az étvágyad (ha a keresőbe beírsz valami étel nevét). Ha megadod a módját az étkezésnek akkor jobb lesz az étvágyad. Ha csak bedobálod a falatokat ne csodálkozz, hogy semmi ingered az evésre
Oké akkor itt a teljes történet:
Épp én is vállaztam és láttam hogy a mellettem lévő csávó 5kilósokkal
Nyom. Igen kezdő volt és vékony de nem beteg nem anorexiás. Miközben én 10kilósokkal oldalemeltem láttam hogy néz mintha valami érdekeset csinálnék. Pár perccel később odament hozzá egy magát edzőnek kinevezett pali és mondta neki hogy azért ne csinálja nagyobb súllyal mert az tönkreteszi az izmokat.
Amúgy nem azért járok edzeni h másokat nézzek meg fikázzak de 14 évesen kezdtem edzeni és akkor többel nyomtam nem 40 kilóval de többel. Egyébként látszott is rajta hogy egyáltalán nem nehéz neki a súly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!