Diéta nélkül, csak kalória mínuszban lehet fogyni?
Nézegetem az emberek "átalakulásait", hogy milyen jól lefogynak, meg utána szoktam olvasgatni a diétának.
De mindig ott kötök ki, hogy senki sem simán csak kalória mínuszban van, hanem mindig valamilyen "módszert" követ.
Mindenki vagy, keto-zik, vagy atkins diétázik, vagy időszakos böjtölést csinál, vagy keveri őket, vagy valami más fajta diétát csinál.
De még nem láttam olyat aki csak a kalóriákra figyel, semmi másra és látványosan lefogyott volna, 10% tzs-re vagy az alá.
Szóval most az lenne a kérdésem, hogy simán csak kalória deficittől le lehet fogyni 10% tzs alá, úgy hogy a kalóriákon kívül nem figyelek semmire, azt eszem amit akarok?
A súlyzós edzés minimális kalóriát éget,össze se lehet hasonlítanina futással.
Csak a gyengék nem kardióznak
mi ez a sok hulyeseg ugy megis? Mi a fsznak kardio? Ja mert a sok balfarok ezt szajkozza de probaltad mar valaha is vagy csak a szivacs agyadat turaztatod? 30 kilot fogytam 0 kardioval, rendes kaja + sulyzos (de meg csak nem is nehez sulyos) edzes, de allitom neked sulyzozas nelkul is fogytam volna 30 kilot.
Gondolj mar bele, ha nem eszel akkor felhasznalod a tartalekaid, ha nem eszel feherjet akkbaz izmaidat, ha igen, mint en (mivel izombol nem vesztettem) akkor a zsirtartalekot. Lehetetlen nem fogyni, ha megfeleloen kajalsz, a kardioval meg kitorolheted a segged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!