Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Házilag tömegnövelő? Mit...

Házilag tömegnövelő? Mit rakjak bele?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem egy turmixot, direkt erre hogy csináljak magamnak tömegnövelőt.

Mi a legalapvetőbb hozzávalók ami szinte muszáj, és lényeges?

Eddig Biotech-et vettem. És legalább ennek a minimumát akarom. Ezt csak edzés napokon szedtem, de így már naponta csinálnék.

A bio-nak egy adag 65g (és ezt 2x kellet egy nap)

65g

254kcal

38g szénhid.

20g fehérje

5,4g rost

1,4g zsír

Most ezt néztem de egyszerre kicsit "sok" a 1250kcal. (vagyis naponta hogy olcsón is megússzam.)

https://www.youtube.com/watch?v=VWKIhauta44&list=LLnea_4jJUk..

Röviden mit tegyek bele, és úgy ha az elején hanyagolnom kell a tejsavó fehérjét.

És olaj muszáj bele?

Ha tudtok konkrétan, ami Auschan, Aldi-ban vannak termékeket mondani, mert azok vannak közelben.

Esetleg baba táp jó valamire? :D

2018. aug. 12. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne bonyolítsd már ennyire túl. Tökmindegy mit raksz bele elsőre a végén úgy is egy turmix lesz az egész.

Darabos meg azért maradt, mert nem turnixoltad elég ideig.

A készen vett tömegnövelőket viszont tényleg el kell felejteni.

Vegyél egy konyhai mérleget ha még nincs, aztán interneten rengeteg kalkulátor van amivel kajáknak a kalória és makro tartalmát kiszámolhatod, így olyan turmixot csinálhatsz amilyet akarsz.

2018. aug. 19. 23:15
 12/13 A kérdező kommentje:

:D

Jó nyilván nem akarom túlbonyolítani. Csak kíváncsi voltam hogy most szarul csináltam, vagy miért ilyen darabos.

Bár mondom elég nehezen megy le :D

Nem szoktam még hozzá.

2018. aug. 19. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzászokni csak jól kell megcsinalni. Ha darabos akkor tovább kell turmixolni, ha túl sűrű akkor kell még hozzáadni vizet/tejet.
2018. aug. 20. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!