Házilag tömegnövelő? Mit rakjak bele?
Nem rég vettem egy turmixot, direkt erre hogy csináljak magamnak tömegnövelőt.
Mi a legalapvetőbb hozzávalók ami szinte muszáj, és lényeges?
Eddig Biotech-et vettem. És legalább ennek a minimumát akarom. Ezt csak edzés napokon szedtem, de így már naponta csinálnék.
A bio-nak egy adag 65g (és ezt 2x kellet egy nap)
65g
254kcal
38g szénhid.
20g fehérje
5,4g rost
1,4g zsír
Most ezt néztem de egyszerre kicsit "sok" a 1250kcal. (vagyis naponta hogy olcsón is megússzam.)
https://www.youtube.com/watch?v=VWKIhauta44&list=LLnea_4jJUk..
Röviden mit tegyek bele, és úgy ha az elején hanyagolnom kell a tejsavó fehérjét.
És olaj muszáj bele?
Ha tudtok konkrétan, ami Auschan, Aldi-ban vannak termékeket mondani, mert azok vannak közelben.
Esetleg baba táp jó valamire? :D
Jaj ne bonyolítsd már ennyire túl. Tökmindegy mit raksz bele elsőre a végén úgy is egy turmix lesz az egész.
Darabos meg azért maradt, mert nem turnixoltad elég ideig.
A készen vett tömegnövelőket viszont tényleg el kell felejteni.
Vegyél egy konyhai mérleget ha még nincs, aztán interneten rengeteg kalkulátor van amivel kajáknak a kalória és makro tartalmát kiszámolhatod, így olyan turmixot csinálhatsz amilyet akarsz.
:D
Jó nyilván nem akarom túlbonyolítani. Csak kíváncsi voltam hogy most szarul csináltam, vagy miért ilyen darabos.
Bár mondom elég nehezen megy le :D
Nem szoktam még hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!